Köklü Değişim, İstanbul’da “Toplumsal Çöküş ve Çözüm” Konulu Konferans Düzenliyor
23 Ocak 2023

Köklü Değişim, İstanbul’da “Toplumsal Çöküş ve Çözüm” Konulu Konferans Düzenliyor

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Türkiye’nin, Köklü Değişim İstanbul Temsilciliği’nde 24 Aralık 2022 tarihinde düzenlediği basın toplantısıyla başlattığı “Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanya faaliyetleri kapsamında yapılacak konferanslar serisine İstanbul ile devam ediliyor.

Köklü Değişim, başlattığı “Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanya kapsamında medyada yoğun bir şekilde gündeme gelen ve Müslümanların teveccühüne mazhar olan altıncı konferansını da 26 Ocak Perşembe günü İstanbul’da düzenleyecek.

Genç Osman Kültür Merkezi’nde toplumsal çöküşün nedenleri, toplumdaki tahribatları ve köklü çözümünün sunulacağı konferansın konuşmacıları; “Hayatı Allah’a Adamak, Cennet Yolcusunun Azığı” kitaplarının müellifi ve Köklü Değişim yazarı Musa Bayoğlu, “Müslümanın Siyasi İlmihali, Ruyet-i Hilal ve Sünnet İslami Hayatın Kaynağıdır” kitaplarının müellifi, Köklü Değişim Yazarı ve ilahiyatçı Abdullah İmamoğlu ile Köklü Değişim İstanbul Temsilcisi M. Emin Yıldırım olacak.

KONFERANS KARTI

Konu : Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm

Konuşmacılar :

• Musa BAYOĞLU – Araştırmacı Yazar • Abdullah İmamoğlu – İlahiyatçı Yazar • M. Emin Yıldırım – Köklü Değişim İstanbul Temsilcisi

Yer : Genç Osman Kültür Merkezi /İSTANBUL

Tarih-Saat : 26 Ocak 2023 Perşembe - 20.00

Not: Konferansımız erkeklere mahsustur

ETKİNLİK DUYURU 1080.jpg

#TehlikeninFarkındamısınız