Köklü Değişim’den İzmir’de ABD'ye Mesaj: "Topraklarımızdan Defol!"
05 Eylül 2024

Köklü Değişim’den İzmir’de ABD'ye Mesaj: "Topraklarımızdan Defol!"

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, İzmir’de, Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ait USS Wasp (LHD-1) adlı amfibi hücum gemisi Pazartesi günü İzmir Limanı'na demir atması üzerine “Soykırım Destekçisi Katil ABD Defol!” başlıklı bir basın açıklaması düzenledi.

Ankara, Gazze’de 11 aydır vahşi katliamlar gerçekleştiren işgalci ‘İsrail’in en büyük destekçisi ve muhafızı ABD’nin savaş gemileri ile Akdeniz’de ortak tatbikat gerçekleştirip, limanlarına demirlemesine izin verirken, Müslümanlar bu durumu ihanet olarak niteleyip, protesto gösterileri düzenliyor ve basın açıklamaları gerçekleştiriyor.

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-2.jpg

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-1.jpg

Son olarak İzmir Alsancak Limanı önünde, STK'larla birlikte Köklü Değişim'in de katıldığı, gasıp Yahudi varlığı ‘İsrail'in en büyük destekçisi ve finansörü olan, ABD'ye karşı **"Topraklarımızdan Defol” mesajı içeren bir basın açıklaması düzenledi.

Müslümanların destek verdiği basın açıklamasında, “7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaşanan soykırıma rağmen, Müslümanların ticari ve siyasi ilişkilerin kesilmesi taleplerine karşılık, İslam beldelerinin yöneticilerinin sessiz kalması ve ABD'nin savaş gemilerinin Müslümanların sularında demir atması, açıkça ihanet ve soykırıma destektir” ifadeleri yer aldı.

Programda, Peygamber Sevdalıları İzmir adına İl Başkanı Muhammed Akgül ve Özgün-Der ile Özgür-Der adına Nurcan Büyük, İzmirli Müslümanlar adına Fazlı İlder ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Köklü Değişim İzmir Temsilciliği adına söz alan Mehmet Aslan, yaptığı konuşmada, işgalci ve soykırımcı Yahudi varlığı ‘İsrail'in en büyük destekçisi olan ABD'nin savaş gemisinin tanımlanmış bir görevi olduğunu, bu görevin de aylardır kardeşlerimizi katleden Yahudi varlığını korumak olduğunu vurguladı. Aslan, savaş gemisinin bölgede bulunmasının Müslümanlara verilen bir gözdağı olduğunu, bu durumun 2 milyarlık İslam ümmetinin içinde bulunduğu acziyeti gözler önüne serdiğini ifade etti.

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-3.jpg

Konuşmasında, safların belirginleşmesinin artık elzem olduğuna dikkat çeken Aslan, ne kadar zayıf ve yenilmiş gibi görünsek de, göklerin ve yerin sahibi, her zaman galip olan Allah’a olan iman ve güvenimizi yeniden zihinlerimize ve kalplerimize nakşetmemiz gerektiğini ifade etti.

Aslan, ulusal devlet anlayışının ümmeti nasıl parçaladığını, 57 İslam beldesi ve 57 liderin bir Halife etmediğini, Gazze’nin kesin bir şekilde öğrettiğinin altını çizdi.

Ayrıca sefih yönetimlerin Müslümanları temsil etmediğini, Kapitalist Sistem ve onun temsilcisi olan ABD'nin artık insanlığa verecek hiçbir şeyi kalmadığını vurguladı.

Son olarak, tüm Müslümanların Raşîdi Hilâfet'in ikamesi için çalışmalarının farziyetine dikkat çeken Aslan, "Raşid bir Halife önderliğinde işgalci Yahudi varlığını mübarek beldelerimizden söküp atmayı Rabbim bizlere en yakın zamanda nasip etsin" duasıyla basın açıklamasını sonlandırdı.

Basın açıklaması sık tekbirler desteklendi ve “Ordular Aksa’ya” ve “İşgalci ABD Türkiye’Den Defol!” sloganları atıldı.

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-5.jpg

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-4.jpg

Köklü-Değişim’den-ABD’ye-İzmir’den-Mesaj-6.jpg