Köklü Değişim'in Ramazan Kampanyası Başladı: "Ramazan Nasihat Zamanı"
22 Mart 2023

Köklü Değişim'in Ramazan Kampanyası Başladı: "Ramazan Nasihat Zamanı"

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim’in her yıl bir isim vererek yürüttüğü Ramazan faaliyetleri kapsamında bu yıl Ramazan ayına verilen ismin “Ramazan Nasihat Zamanı” olduğu duyuruldu.

Köklü Değişim olarak her yıl Ramazan ayı geldiğinde bu mübarek aya bir isim vererek kampanya çerçevesinde bazı faaliyetler yürütüyoruz. Daha önceki yıllarda, Ramazan Birlik Zamanı, Ramazan Kardeşlik Zamanı yine Ramazan Uyanış Zamanı, arınma zamanı, değerlerine sarılma zamanı, teslimiyet zamanı isimlerini verilmiş ve bu çerçevede faaliyetler yapılmıştı.

Mahmut Kar, dün yapılan Haftalık Gündem Değerlendirme Toplantısında yaptığı açıklamada Ramazan kampanyası ile ilgili bir açıklama yaptı ve H. 1444 M. 2023 yılı Ramazan ayı kampanyasına “Ramazan Nasihat Zamanı” isminin verildiğini duyurdu.

Ramazan ayı için kullanılan "nasihat" kavramının aynı zamanda samimiyeti de ifade ettiğinin altını çizen Mahmut Kar, Ramazan ayında yöneticiler ve tüm Müslümanlara karşı samimiyeti hatırlatacaklarını, Müslümanlar ile nasihatleşip yöneticileri hak üzere muhasebe edeceklerini vurguladı.

Köklü Değişim olarak Ramazan ayı boyunca, “Ramazan Nasihat Zamanı” kampanyası çerçevesinde Türkiye’nin birçok şehrinde özellikle deprem bölgelerinde iftar programları düzenleyeceğiz ve Müslümanlarla iftar sofralarımızı paylaşacağız. Müslümanların derdiyle dertlenip istişareler edeceğiz, birbirimizle nasihatleşeceğiz. Web sayfamızda ve sosyal medya hesaplarımızda bu çerçevede makaleler yazılacak, videolar yayınlanacak ve daha birçok faaliyet icra edilecek. Sosyal medya çalışmalarında #RamazanNasihatZamanı başlık etiketi olarak kullanılacak.

Şimdiden gerçekleştireceğimiz bu kampanyanın hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Müslümanlardan kampanyamızı takip edip, katkı sunmalarını talep ediyoruz.

Bu vesile ile tüm Müslümanların mübarek Ramazan ayını tebrik ediyoruz.

Köklü değişim Ramazan mübarek olsun 1444 caps.jpg

#RamazanNasihatZamanı