"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

İzmir’de Şiddetli Deprem: Binalar Çöktü
30 Ekim 2020Köklü Değişim Medya

İzmir’de Şiddetli Deprem: Binalar Çöktü

Köklü Değişim Medya

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde birçok bina çöktü. Gelen görüntüler büyük bir yıkımın yaşandığını gösteriyor. Köklü Değişim Medya olarak, Allah’tan hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yararlılara acil şifalar niyaz ediyoruz.

İzmir ve çevresi bugün saat 14.51’de şiddetli bir depremle sallandı.

Vatandaşlar, panik içerisinde ev ve iş yerlerinden dışarı çıkarken, bir süre sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi’nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17,26 kilometre açığı olarak açıkladı.

Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi.

Deprem İzmir’in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Depremle birlikte vatandaşlar yakınlarına bilgi vermek isteyince, operatörlerde yoğunluk oluştu. Hastaneler, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, alarm durumuna geçti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü, 6,8 olarak açıkladı.

İstanbul'da da Hissedildi

Deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi.

Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Gelen görüntüler çok ciddi bir yıkımın yaşandığını gösteriyor.