İsveç’te Müslümanların Çocukları Pedofil Sapkınlara Verildi
09 Şubat 2022

İsveç’te Müslümanların Çocukları Pedofil Sapkınlara Verildi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Avrupa'da ikamet eden Müslüman ailelerden türlü bahanelerle alınan çocukların pedofil sapkınlara verildiği ortaya çıktı. İslam düşmanlığının yansımalarının hükümetlerin farklı uygulamalarıyla hissedildiği Avrupa’da aileler bu zulmü duyurabilmek için Stockholm'de bir araya geldi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Stockholm'de çocukları ellerinden alınan Müslümanlar, sosyal hizmetler kurumunu protesto etti. Yapılan protestoda "Bazı çocuklarımız pedofil ailelere verildi. Cinsel şiddete uğrayan, koruyucu aile tarafından çıplak resimleri çekilip sosyal medyada yayımlanan çocuklarımız var. Adalet istiyoruz, çocuklarımızı bize vermiyorsanız uygun ailelere verin" çağrısında bulundular.

Göstericiler, ellerinde "Çocuklarımızı geri verin", "Yavrularımız elimizden alındı, haksızlığa maruz kaldık", "Adalet istiyoruz" yazılı pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştı.

Burada grup adına yapılan açıklamada, çocukların çoğunluğunun istenmeyen ailelere verildiği belirtildi.

"Bazı Çocuklar Pedofil Ailelere Verildi"

Açıklamada, "Bazı çocuklarımız pedofil ailelere verildi. Cinsel şiddete uğrayan, koruyucu aile tarafından çıplak resimleri çekilip sosyal medyada yayımlanan çocuklarımız var. Adalet istiyoruz, çocuklarımızı bize vermiyorsanız uygun ailelere verin" ifadeleri kullanıldı.

2017'de 5 çocuğu alınan Suriyeli Diab Talal ve eşi Amal Şeyho da gösteride hazır bulundu. Çocukları ellerinden alınan bazı anneler gösteri sırasında gözyaşlarını tutamadı.

2020 yılında Almanya’daki olaylar hakkında bir açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bu tarz vakaların son 5-6 yıldır gündemlerinde olduğunu ve yakından takip ettiklerini vurgulayarak, "Çoğunlukla yurt dışındaki vatandaşlarımızın yarısından çoğu Almanya'da yaşadığı için buna benzer vakalar Almanya'da daha fazla ama Hollanda gibi ülkelerde de çok olmasa da bazı ufak tefek olaylar oldu ama çoğunluğu Almanya'da yaşandı” demişti.

Almanya'nın 2018 yılında 52 bin çocuğu koruma altına aldığını belirten çocuk hakları savunucusu Kamil Altay ise, “Bunların yarısı yani yaklaşık 28 bini göçmen olarak kayıtlara geçmiş. Alınan çocuklar konsolosluklara bildirilmesi gerekiyor fakat bildirilmiyor. Yakın akrabaya verilmiyor, öz değerlerine hassasiyet gösterilmiyor, aile bütünlüğü korunmuyor, ana dilde konuşmaları bile yasaklanıyor” dedi.

Avrupa’da sosyal güvenlik kurumları düşüp, hastaneye götürülen çocukları bile ailelerinden şiddet gördüğü iddiasıyla el koyabiliyor. Böyle bir olay daha önce Almanya’da yaşanmıştı.

Almanya'nın Dormagen kentinde yaşayan Altınkaya ailesinin 1,5 ve 4 yaşındaki iki çocuğu darp şüphesi ile ellerinden alınmıştı. Süreç ise 1,5 yaşındaki bebeklerinin evde düşmesi sonucu hastaneye götürülmesiyle başlamıştı. Bu tür olaylarda Avrupa, insiyatifi Müslüman ailelerin aleyhinde kullandığı dikkat çekiyor. Bu zulüm, Avrupa’da yaygınlaşan ırkçılık ve İslam düşmanlığının bir yansıması olarak çoğalmaya devam ediyor.