
İstanbul’da Fırtına Etkili Oldu
Köklü Değişim Medya
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına uyarısı, akşam saatlerinden itibaren İstanbul’da etkili oldu. Farklı ilçelerde birçok evin çatısı uçarken, Zeytinburnu’nda bir gemi fırtınada sürüklenerek karaya oturdu.
Farklı noktalarda çatılar, yollara savruldu. Kağıthane, Esenler, Avcılar, Küçükçekmece, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnu, Sarıyer, Beşiktaş, Bağcılar'da apartmanların çatıları yol ve araçların üzerine düşerken, maddi hasar meydana geldi.
Sultangazi'de gece saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle beş katlı bir binanın çatısı yerinden koparak önce karşı binaya çarptı daha sonra da yere savruldu.
Hem gece olması hem de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken binalarda hasar meydana geldi.
Esenler’de ise şiddetli fırtına nedeni ile iki farklı adreste apartmanların balkonu çöktü.
Zeytinburnu'nda sürüklenerek karaya oturan 108 metrelik Comoros bayraklı Streamline isimli gemi, etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle yan yattı.



Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi








