‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLSİN!’ İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!
04 Mart 2020

‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLSİN!’ İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya tarafından organize edilen “Aile, Nesil ve Toplum İslâm ile Korunur!” kampanyası çerçevesinde başlatılan “Ailesiz Bir Gelecek Hedefleyen İstanbul Sözleşmesi ve 6284 Sayılı Kanun İptal Edilsin!” imza kampanyası devam ediyor.

“Dünyanın en büyük imza kampanyası projesi” olan Change.org üzerinden Köklü Değişim Medya tarafından başlatılan imza kampanyası 50.000 hedefine doğru ilerliyor.

Kampanyaya Türkiye’nin farklı çevrelerinden destek geliyor. Kimi yazarların da destek vererek paylaştığı imza kampanyasında Abdulaziz Tantik ve Abdurrahman Dilipak dikkat çeken isimler arasında…

Cumhurbaşkanlığı: Ailesiz bir gelecek hedefleyen İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı kanun iptal edilsin. - Kampanyaya imza ver! https://t.co/gqQ91enUDt @ChangeTR aracılığıyla

— Abdurrahman Dilipak (@aDilipak)

“Ailesiz Bir Gelecek Hedefleyen İstanbul Sözleşmesi Ve 6284 Sayılı Kanun İptal Edilsin!” imza kampanyasına destek vermek için tıklayın!

Kampanya metni:

“Avrupa Konseyi’nin, kadına yönelik şiddetten ve ev içi şiddetten arındırılmış bir Avrupa hayaliye hazırlamış olduğu İstanbul Sözleşmesi, kadına yönelik şiddeti azaltmamış bilakis arttırmıştır. Bir yandan kadın, kapitalist amaçlar uğruna köleleştirilip alınıp satılan, kendisinden faydalanılan bir ürün haline dönüştürülürken diğer yandan kadına yönelik şiddettin engellenmesi için sözleşmeler hazırlamak ikiyüzlülüktür!

İstanbul Sözleşmesi’nin asıl amacı kadına yönelik şiddeti engellemek değil ailesiz bir nesil icat etmektir. Türkiye’de son 5 yılda 2.000.000 koca bu sözleşme kapsamında evinden uzaklaştırılmıştır. Ancak bu dahi kadın cinayetlerinin önüne geçememiştir. Zira şiddeti doğuran, körükleyen, teşvik eden insanın hayata bakış açısıdır. Ferdiyetçi, menfaatçi bir nesil yetiştirenlerin kadına yönelik şiddeti kanunlar ile engellemesi imkânsızdır!

İstanbul Sözleşmesi, aile değerlerimize apaçık bir saldırıdır!

Geleceğimiz ciddi tehlike altında, ailesiz bir toplum istemiyorsan sen de bu kampanyaya destek ol. İmzala, paylaş, haberdar et ve imzalat!”

Kampanyaya Nasıl Destek Veriliyor?:

Ailesiz Bir Gelecek Hedefleyen İstanbul Sözleşmesi Ve 6284 Sayılı Kanun İptal Edilsin!” adresine tıklayın.

Aşağıdaki görselde (1'de) işaret edilen alana; ad, soyad ve e-mail adresinizi girin.

Dilerseniz (2'deki) kutucukları işaretleyin ve son olarak kırmızı "Bu kampanyayı imzala" (3) butonuna tıklayın.

Açılan sayfada dilerseniz kampanyayı paylaşın ya da "Devam, şu an paylaşam"a tıklayın.

Hepsi bu kadar.
Kampanyayı imzalamış oldunuz.

Hedefe ulaşıldıkça Change.org yeni bir hedef belirlemektedir. Şu an hedef: 50.000. Bu hedefe ulaşıldığında yeni bir hedef belirlenecektir.

Dolayısıyla ne kadar çok imza, o kadar çok etki demektir. Çeşitli platformlarda paylaşıp kampanyaya katılımı arttırarak hedefe ulaşılmasını sağlamak sizin elinizde...

İlginize teşekkürler.

Not: Bu kampanya ücretsizdir, herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Kampanyayı imzalayıp paylaşmak yeterlidir.

#AileyiNesliToplumuKoru