İslam’ın Devleti Olmayınca, Hakarete Dur Diyen Yok!
17 Ocak 2022

İslam’ın Devleti Olmayınca, Hakarete Dur Diyen Yok!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İslam nizamını tatbik ve muhafaza eden bir devlet olmayınca, demokrasiden aldıkları cesaretle hakaret edenlere dur diyen de çıkmıyor. Önce Kur’an-ı Kerim’in ayetleri ile dalga geçen ve Hz. Meryem’e hakaret eden akademisyene ses çıkarılmadı, bugün ise Hz. Adem (a.s.) ve Hz. Havva’ya hakaret edenlere susuluyor.

Akademisyen Cihad Kısa’nın Kur’an-ı Kerim’in ayetleriyle dalga geçip, Hz. Meryem’e saldırmasına susan yetkililer Sezen Aksu’nun Hz. Adem (a.s.) ve Hz. Havva’ya hakaret eden şarkısının da önünü açmış oldu. Duyarlı Müslümanlar sosyal medyada #sezenaksuhaddinibil hashtagine mesajlarını yazarak tepkilerine gösterdiler. Hala Türkiye gündeminde olan başlığa on binlerce tweet atıldı.

Müslüman halk kutsalını muhafaza etmek için elinden geleni yaparken, yetkililer bu saldırılar karşısında suskunluğunu koruyor ve harekete geçmiyor. Demokrasi ve hürriyetler İslam’a, inanca, kutsallara hakaret etme özgürlüğünü muhafaza ederken, İslam’ı düşmanlarına karşı koruyup kollayacak bir devleti bulunmuyor.

Müslümanlar, kalkanı olan Hilafet’i yitirdiğinden beri İslam’a ve kutsallarına saldırılar gün geçtikçe şiddetini artırıyor. Bu cesareti, batıl nizam demokrasinin hürriyetlerinden alan İslam düşmanları saldırılarını sinsice sürdürüyor. Yaptıkları saldırıları ustaca tevil etmek de pek maharetli olan bu bir avuç azgın zümre, gençliği zehirleyip, ifsat etmeye de devam ediyor. Türkiye yaklaşık yüzyıldır bu bir avuç azgının zümrenin heva ve hevesini tatmin eden batıl nizam laik kapitalist demokrasi ile yönetilmesine rağmen her olumsuzluğu fırsat bilen müfteriler İslam’a saldırıyor, halkı aşağılıyor ve tüm çirkinliklerini İslam’ın üzerine yıkmak için özgürce savaşlarını sürdürüyorlar. Batı'ya öykünen bu zümre tıpkı onlar gibi hareket edip, İslam'a saldırıyor, ahlaksızlığı ve sapkınlığı ise bir medeniyet nişanesi olarak görüyor. Yaptıkları çalışmalar televizyonlarda yayınlanıyor ve münker umuma sistematik olarak yayılıyor. İslam'ı savunduğunu iddia eden yöneticiler bu zümre ile kutlamalarda kadeh tokuşturup, el sıkışırken, seçim zamanı da İslami söylemlerle oy avına çıkıyor.