İslam Düşmanları Rasulullah’ın Sancağını Hazmedemedi
02 Ağustos 2022

İslam Düşmanları Rasulullah’ın Sancağını Hazmedemedi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Aydın’da Müslümanların Rasulullah (s.a.v.)’in sancağı ile düğün konvoyu düzenlemesinden laik kemalistler rahatsız olunca emniyet harekete geçti.

İslam’ı temsil eden sembol ve kavramlardan rahatsız olan İslam düşmanı laik kemalistler ve onlara yakın medya organları Aydın’da Kelime-i Tevhid bayrağının bir düğün konvoyunda açılmasını önce “Afganlar Taliban Bayrağı Açtı” diye yalan haber servis ederek ırkçı kesimi harekete geçirmeyi amaçladı.

Daha sonra konvoyun Aydın halkına mensup Müslümanların düzenlediği bir düğün konvoyu ve haberin yalan olduğu anlaşılınca ırkçılığı bırakıp, bu sefer de eski işleri İslam düşmanlığına soyundular. İslam Şeriatı’na ve Hilafet’e düşmanlık içeren başlıklarla haberi yeniden servis ettiler.

İslam’ı temsil eden ve bizzat Rasulullah (s.a.v.)’in kullandığı, 13 asır boyunca ve Çanakkale harbinde de sömürgeci kafir Batı’ya karşı İslam ordularının en önde taşıdığı Tevhid sancağından kemalistler rahatsız olunca Aydın Emniyet’i harekete geçti.

Aydın Emniyeti’nden yapılan açıklama şu şekilde:

"31 Temmuz 2022 günü saat 12.30 sıralarında sosyal medya üzerinden paylaşımı yapılan ilimiz sınırları içerisindeki bir düğün konvoyuna ait görüntüler ile alakalı gerekli araştırma ve inceleme çalışmaları başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"