İslam Düşmanı Fransa’nın Projesi Eşcinsel “İmam” Türkiye’ye Geliyor
20 Eylül 2022

İslam Düşmanı Fransa’nın Projesi Eşcinsel “İmam” Türkiye’ye Geliyor

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İslam düşmanı Fransa’nın bir projesi olan eşcinsel “imam”ın Türkiye’de konferans vereceği duyuruldu. Konferansın tanıtım broşüründe dünya resmi üzerinde “Time to Reset” (Resetleme zamanı) ibaresi dikkat çekerken, Garanti BBVA, Bayer, Nestle, Eczacıbaşı, Arçelik ve Meta gibi şirketler bu rezilliğe sponsor oluyor.

Kapitalist laik demokratik Batı'nın "Eşcinsel İmam" olarak tanımladığı ve destek verdiği Mohamed Zahed isimli sapkının, 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans vereceği duyuruldu. İslam düşmanı Fransa’da siyahi bir erkekle evli olan Zayed’in katılacağı konferansın konuşmacıları arasında İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da yer alıyor.

Sosyal medya kullanıcıları projeye destek veren sponsorlara dikkat çekerken, bir sapkınlık olan LGBT'yi meşrulaştırmak için yapılan etkinliğin iptal edilmesini istedi.

Tepki Çeken Etkinliğe Kimler Destek Veriyor?

Fransa'da Muslim Homosexuals of France yani Fransa'nın Müslüman Eşcinselleri isimli LGBT kuruluşunun başında faaliyetlerini yürüten ve kamuoyuna "Eşcinsel İmam" olarak yansıtılan Ludovic-Mohamed Zahed, 7-11 Kasım arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne konuşmacı olarak geliyor.

Bu rezil projeye destek veren sponsorlar ise şöyle:

Hisselerinin büyük çoğunluğunun İspanyol şirkette olan Garanti BBVA, Time To Reset (Reset Zamanı), Bayer, Arçelik, Habertürk, Show TV, Nestle, Meta, Mesa, Eczacıbaşı veL'Oréal Paris, Brand Week, Google, Ipsos etkinliğinin sponsoru oldu.

Konferanstaki Konuşmacılar Kimler?

Öte yandan planlan konferansta, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Levent Gültekin Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan, Andy-Ar Araştırma'nın sahibi Faruk Acar ve Hatem Ete konuşmacı olarak yer alacak.