
İran’dan, ABD’ye Yine İçi Boş Tehdit
İran Devrim Muhafızları Donanma Komutanı Tangsiri, Washington'a Basra Körfezi'nde akıllıca davranma çağrısında bulunarak içi boş tehditlerini sürdürdü.
Daha önce Gazze’de kara saldırısı başlarsa müdahalede bulunabileceğini ileri süren Tahran yönetimi şimdi de Basra Körfezi’ndeki ABD gemileri üzerinden Washington’ı tehdit etti.
ABD ve “İsrail” defalarca saldırı düzenleyip, üst düzey İran Devrim Muhafızları komutanlarını öldürse de Tahran ABD üslerinin yakınındaki boş arazileri bombalamaktan öteye geçemedi.
İran Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı Ali Rıza Tangsiri yaptığı açıklamada, Amerikan gemilerinin Basra Körfezi'nde 'rasyonel' hareket etmeleri gerektiğini çünkü füze menzilinde olduklarını söyleyerek tehdit etti.
İran Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı, Amerikan gemilerinin Ortadoğu bölgesindeki varlığını diğer taraflara destek sağlamanın bir yolu olarak değerlendirerek İran'ın bu gemilerin tüm hareketlerini takip eden fotoğraf ve video teknolojisine sahip olduğunu söyledi.

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites








