Hilafet Düşmanlarından Abdulhamid’e Saldırı
26 Haziran 2020

Hilafet Düşmanlarından Abdulhamid’e Saldırı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Emperyalist Batı hayranı, İslam’a ve Hilafet’e olan düşmanlıklarını isimler üzerinden dile getirenler, yine izzetli ve şerefli devlet adamı Halife Abdulhamid’i hedef aldılar.

İslam’a ve Hilafet’e düşmanlık eden emperyalist devletlerin ajanlarını övüp, onların oyunlarını dehası ile bozup, Batı’ya ajanlık yapanları cezalandıran Halife Abdulhamid’e hakaret etme yarışı devam ediyor.

Soruşturma Başlatıldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Merdan Yanardağ'ın Sultan Abdülhamid hakkındaki sözleri nedeniyle TELE 1 TV hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, TELE 1 TV hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. İncelemenin gerekçesi olarak Merdan Yanardağ’ın canlı yayında Sultan Abdulhamid ile ilgili kullandığı ifadeler gösterildi.

Yanardağ’ın incelemeye gerekçe gösterilen ifadeleri ise şu şekilde:

"1908'de Abdülhamid despotizminin, emperyalizmin uşağı aşağılık bir diktatör olan, Mithat Paşa'yı Taif'te boğduran, Osmanlı-Türk aydınlanmasını, modernleşmesini savunan bütün aydınlara zulmeden, Namık Kemal'lere, Tevfik Fikretlere..."

Abdulhamid’e emperyalist uşağı diyen Merdan Yanardağ, övdüğü adamların emperyalistlerin bozuk nizamı laik, demokratik, kapitalist nizamı savunduklarını ve İslam Devleti’ni yıkmak için çalıştıklarını örtmeye çalışan bir müfteri olarak ekranlarda boy gösteriyor. Emperyalistlerin Hilafet yıkıldıktan sonra emellerine kavuşup, İslam beldelerini sömürmeye başladığı, kalkansız kalan Ümmetin katliam uygulandığı herkes tarafından bilinen bir hakikat.

Halife Abdulhamid’in siyasi dehası Batılı düşünür ve siyasetçiler tarafından hayranlıkla ifade edilirken, sırf İslam’a düşmanlıklarını Sultan Abdulhamid’e hakaret ile dile getirenlerin seviyesiz sözleri tepkiyle karşılandı. Köle zihinler, zaman geçse de, hakikat anlaşılsa da, ihanetler ifşa olsa da hürriyeti esaret diye kutsamaya ve efendilerini sadakatla hizmet etmeye devam ediyor.