Hilâfet Çağrılarına Destek Çığ Gibi
18 Ocak 2022

Hilâfet Çağrılarına Destek Çığ Gibi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Bursa Mihraplı camiinde yaptığı konuşmayla her fırsatta İslam’a ve kutsal değerlerimize saldıranlara karşı Hilâfet’in önemine dikkat çeken Halil Konakçı Hocaya destek çığ gibi artıyor.

Fikir özgürlüğü safsatasıyla her fırsatta İslam’a ve kutsal değerlerimize saldıranlara sanatçı müsveddeleri de dahil oldu.

Akademisyen Cihat Kısa’nın Kur’an-ı Kerim’in ayetleriyle dalga geçip, Hz. Meryem’e saldırmasına susan yetkililer, Sezen Aksu’nun Hz. Adem (a.s.) ve Hz. Havva’ya hakaret eden şarkısına da sessiz kalındı. Bu saldırılar karşısında duyarlı Müslümanların sosyal medya üzerinden #sezenaksuhaddinibil hashtagine mesajlarını yazarak tepkilerine gösterdiler.

Hilâfet Gelsin

İslam’a ve kutsal değerlerimize saldırılara bir tepkide Ankara Melike Hatun Camii İmam Hatibi Halil Konakçı Hocadan geldi.

Konakçı Hoca Bursa Mihraplı camiinde yaptığı konuşmasında 'o makam' olsaydı, “Ne Hz. Meryem’e ne Adem'e ne Havva'ya, ne Rasullullah Aleyhisselam'a, ne şeriata, ne Kuran'a, ne başörtüsüne, ne çarşafa, ne sarığa, ne minareye kimse konuşamazdı. Biz o makamı geri istiyoruz arkadaş. İslam adına istiyoruz” sözleriyle Hilâfet talebini dile getirdi.

Hilâfet çağrılarına destek veren Müslümanlar, Sosyal medya üzerinden #halilkonakcıyalnızdeğildir hashtagi ile binlerce mesaj paylaştı.

İşte o mesajlardan bazıları;

İslam’a Saldırılar Arttı!

Müslümanlar, kalkanı olan Hilâfet’i yitirdiğinden beri İslam’a ve kutsallarına saldırılar gün geçtikçe şiddetini artırıyor. Bu cesareti, köhnemiş demokrasinin sözde fikir özgürlüğünden alan İslam düşmanları saldırılarını sinsice sürdürüyor. Bir avuç azgın zümre, kız erkek demeden gençliği zehirlemeye, ifsat etmeye devam ediyor.

Türkiye yaklaşık yüzyıldır bu laik Kemalist azgın zümrenin dayatmasıyla batıl nizam laik ile yönetilmeye devam ediyor. Batıl nizamdan destek alan müfteriler İslam’a saldırıyor, halkı aşağılıyor ve tüm çirkinliklerini İslam’ın üzerine yıkarak iftiralarını sürdürüyorlar.

Batı'ya öykünen bu zümre, tıpkı onlar gibi İslam'a saldırıyor, ahlaksızlığı ve sapkınlığı bir medeniyet nişanesi olarak görüyor.

İslam'ı savunduğunu iddia eden yöneticiler ise, İslam’a ve Müslümanlara yönelik bu saldırılara sessiz kalıp laik Kemalistler ile el sıkışırken, seçim zamanı Kur’an-ı Kerim okuyarak, Peygamber efendimizin hadislerini diline dolayarak İslami söylemlerle Müslümanlardan oy talep ediyor.