Hicri Yeni Yılınız Mübarek Olsun
21 Eylül 2017

Hicri Yeni Yılınız Mübarek Olsun

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya olarak 1 Muharrem 1439 vesilesi ile Hicri yeni yılınızı tebrik eder, yeni yılın İslam ümmetine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, bizleri İslam’ın otoritesi Raşidi Hilafete ulaştırmasını Allah Subhanehu ve Teala’dan niyaz ederiz.

Hicri takvim, önemini hicretten alır. Dolayısıyla 1 Muharrem hicri yılbaşını, hicri yılbaşı ise Allah Rasulü SallAllahu Aleyhi ve Sellem’in Medine’ye hicreti ile birlikte kurduğu İslam Devletinin önemini bize hatırlatmalıdır. Bin 300 yıllık İslam tarihi boyunca Müslümanlar Allah'a kulluğun ve izzetin zirvesini yaşadı. İnsanlığı cahiliye karanlığından, İslamın aydınlığına, nuruna kavuşturdu.

Hilâfet Devleti'nin İstanbul'da yıkılması ile sadece Anadolu topraklarında yaşayan Müslümanlar değil, tüm İslâm coğrafyası ve hatta tüm insanlık şiddetli bir deprem ile sarsıldı… Son yüzyılda pek çok acılar ve üzüntüler yaşadık. Öyle ki, sevinmeyi unuttuk...

Yeni hicri yılın hayırlar getirmesini, Müslümanların birleşmesini, vahdetini sağlayacak adımların atılmasını, akıllarımıza vurulan Milliyetçi, Vatancı, laik ve demokratik kelepçelerden kurtularak, Tevhidi bir anlayışa kavuşmayı ve mazlumların, kimsesizlerin sahibi olacak, acılarımızı unutturacak, Allah’ın dinini tatbik edecek ve İslam’ı yeniden yeryüzüne bir nur olarak yayacak olan Raşidi Hilafetin ikamesini Rabbimiz Allah Subhanehu ve Teala’dan diliyoruz.