Gündem Özel'de Toplumsal Çöküş Konuşuldu
02 Ocak 2023

Gündem Özel'de Toplumsal Çöküş Konuşuldu

Köklü Değişim Medya

Değişim TV’de yayınlanan Gündem Özel programında Toplumsal Çöküş – Sorunlar ve Çözüm konusu konuşuldu.

Moderatörlüğünü Köklü Değişim Medya İstanbul Temsilcisi Muhammed Emin Yıldırım’ın yaptığı programa Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar ve Köklü Değişim yazarı Musa Bayoğlu stüdyo konuğu olarak, gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, eğitimci yazar Dr. Ercan Özçelik, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik ve İttihad’ul Ulema Genel Başkan Yardımcısı Suat Yaşasın canlı bağlantı konuğu olarak katıldı.

Toplumsal Çöküş konusu kapsamında önemli tespitlerin ve çözümlerin ortaya konulduğu programda “Hizb-ut Tahrir Türkiye’nin hazırladığı araştırma raporu”, “ailelerin parçalanmasındaki sebepler”, “ailenin parçalanmasında kim suçlu?”, “toplum, ailenin veya diğer tehlikelerin farkında mı?”, “gençliğin karşı karşıya olduğu sorun ve problemler”, “eğitimdeki asıl sorun nedir, eğitim nasıl olmalıdır?”, “İslam aileyi nasıl güvence altına almaktadır?”, “ideal bir gençlik nasıl yetişir?”, “toplumsal çöküşü durduracak çözümler” vb. konular konuşuldu ve derin bir şekilde toplumsal çöküşün sebepleri ve nasıl çözüleceği konusu açığa kavuşturulmaya çalışıldı.

24 Aralık Çarşamba günü Köklü Değişim Medya İstanbul ofisindeki basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulan “Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanyanın başlangıç konferansı, Kocatepe Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilmişti. Bu kapsamda Türkiye’nin farklı illerinde konferans ve panellerin düzenlenmesi, toplumsal çöküşün sebep ve çözümlerinin içinde yer aldığı raporun 1 milyona kişiye ulaştırılması hedefleniyor.

#TehlikeninFarkındamısınız