Laik Fransa’da Geçen Yıl 40 Bin Çocuk Kayboldu
31 Mayıs 2023

Laik Fransa’da Geçen Yıl 40 Bin Çocuk Kayboldu

Köklü Değişim Medya

Laik kapitalist nizamın anavatanı Fransa'da yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan verilere göre, ülkedeki çocuk kayıp oranları korkunç seviyelere ulaştı.

Nesilleri ifsat eden demokrasi ve “özgürlüklerin” uygulandığı Fransa'da geçen yıl 40 binden fazla çocuk kayıp olarak kayıtlara geçerken bu kayıpların yüzde 37,9'unu 15 yaş altı çocuklar oluşturuyor.

Droit d'Enfance (Çocuk Hakları) Derneği, Uluslararası Kayıp Çocuklar Günü münasebetiyle İçişleri Bakanlığı verilerine dayandırdığı bir rapor yayımladı.

Rapora göre, Fransa'da 2022'de 40 binden fazla çocuk kayıp olarak kayıtlara geçerken bu kayıpların yüzde 37,9'unu 15 yaş altı çocuklar oluşturdu.

Kayıp çocuk bildirimlerinin yüzde 63'ü, 15 yaş üstü çocukların ebeveynleriyle anlaşamamalarından kaynaklı evlerini terk etmeleri nedeniyle yapıldı.

Sosyal Çöküntü Topluma Yayılmış

Ayrıca kayıp ihbarlarının önemli bir kısmı evden kaçan genç kızlarla ilgili gerçekleşirken bu olaylar büyük oranda cinsel istismarla sonuçlanıyor.

Yapılan kayıp ihbarları, tipik bir profilden ziyade tüm sosyoekonomik çevreleri kapsıyor.

Fransa, Çöküntü İçindeki Durumu Ortadayken Bozuk Nizamını Pazarlıyor

Batılı ülkeler ve Fransa, nesillerin düştüğü korkunç durum ortadayken, soruna çözüm bulmak için ciddi bir şekilde çalışmak yerine İslam beldelerini eleştirmekten ve “özgürlük” adı altında bozuk laik kapitalist ideolojilerini pazarlamaktan geri durmuyorlar.

Sorunlar bozuk ideoojilerden kaynaklandığı için Batılı devletler, çocukların ve gençlerin sorunlarına çözüm üretemiyor.

Başta Fransa olmak üzere Batı’nın genelinin Müslüman çocuklara ve kadınlara ilgi duymasının nedeni, kendi ideolojilerini dünyaya yayma ve karşıt düşünceyle mücadele etme çabalarından kaynaklandığı bilinmekte. Afganistan’daki çocukların ve kadınların sorunları olduğunu söyleyip bu şekilde İslam’a saldıran Batılıların bu söylemlerinde samimi olmadığı ve ne hedeflediği ortaya çıkıyor.

İslam beldelerine bozuk fikir ve nizamlarını ihraç etmek, kültürel sömürü ve nüfuzu genişletmek için sürekli demokrasi ve “özgürlüklerini” pazarlayan Batı, bu yüzden genç yaştaki kızların evlendirilmesi ve kızların şeri kıyafet giymeleriyle savaşıyor ve çocukların eğitimine hırs gösterilmesi, müfredatın gözden geçirilmesi ve benzerlerinin yapılması çağrısında bulunuyorlar.

Laik kapitalist demokrasinin çöküşünü gizlemek için yaygın saldırı ve tecavüz oranları, çocuklar arasında uyuşturucu kullanma oranı veya kayıplarla ilgili şok edici rakamları saklayıp, ayıplarının üstünü örtüyorlar.