
Erdoğan, “Memnuniyetini” Trump’la Paylaştı
Köklü Değişim Medya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan’ın açıklamasında, “Görüşmemizde köklü ve sağlam temellere dayanan Türk-Amerikan ilişkilerini güçlendirmek için attığımız karşılıklı adımlardan duyduğum memnuniyeti kendileriyle paylaştım” ifadeleri de yer aldı.
Trump’ın hakaret dolu mesajları halen Türkiye gündemini işgal ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından ABD Başkanı Trump ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin içeriği hakkında açıklamada bulundu.
Erdoğan, şunları paylaştı:
"ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde ikili meselelerin yanı sıra Fırat'ın doğusunda kurulması planlanan güvenli bölge hakkında fikir alış verişinde bulunduk.
Görüşmemizde köklü ve sağlam temellere dayanan Türk-Amerikan ilişkilerini güçlendirmek için attığımız karşılıklı adımlardan duyduğum memnuniyeti kendileriyle paylaştım.
Başta Suriye'nin kuzeyinde tesis edeceğimiz güvenli bölge çalışmaları olmak üzere bölgemizin huzur, refah ve istikrara kavuşması için ortak çabalarımızın sürmesini temenni ediyorum."
Benzer Haberler

NATO'ya Sadakat, İslami Camiaya Barikat

İslami Camiaya NATO Operasyonları Sürüyor

Gelecek Partisi’nden Köklü Değişim’e Ziyaret

ABD-Suud Nükleer Anlaşma: Yeni Güç Dengesi mi Kuruluyor?

Husilerin, Bab el-Mendeb’i Kapatması Ne Anlama Geliyor?





