
Çankırı’da Art Arda İki Deprem
Köklü Değişim Medya
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde, saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde, 09.03'te ise 4,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
İlk depremin 13,66 kilometre, ikinci depremin ise 4,13 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Depremler Ankara ve diğer çevre illerde de hissedildi.
Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk bilgilere göre bir olumsuzluk bulunmadığını belirterek, "Vatandaşların tedirgin olmamaları gerekir. Şu ana kadar bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor" dedi.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da geçmişte ilçede büyük bir deprem olduğunu belirterek, vatandaşların ilk anda tedirginlik yaşadığını ancak herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.

İslami Camiaya NATO Operasyonları Sürüyor

Gelecek Partisi’nden Köklü Değişim’e Ziyaret

Türkiye, ABD’nin İstemediği S-400’leri Satıyor

Versay’da Pranga: İran, Uydu Devlet Kodlarına Dönüyor

“Hamas’tan Şartlı Silah Bırakma Mesajı”

Gazze Soykırımının Ortakları Washington’da Ne Konuştu?







