
Blinken-Netanyahu Görüşmesi: “‘İsrail’, ABD Rehine Anlaşmasına Bağlı”
İşgalci ‘İsrail’in Başbakanlık ofisi, Blinken toplantısında 'iyi atmosfer' olduğunu, ‘İsrail'in ABD rehine anlaşması teklifine bağlı olduğunu açıkladı.
Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Binyamin Netanyahu ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken arasındaki görüşme üç saat sürdü.
Netanyahu'nun ekibi, toplantının "olumlu" geçtiğini ve "iyi bir atmosfer" olduğunu vurgulamak için elinden geleni yapsa da durumun böyle olmadığı diplomatik kaynaklarca ifade ediliyor.
‘İsrail'in açıklamasına göre Netanyahu, ‘İsrail'in geçen hafta Doha'da sunulan ABD önerisine olan bağlılığını vurguladı. Başbakanlık Ofisi, ABD formülünün "‘İsrail'in ısrarla üzerinde durduğu güvenlik ihtiyaçlarını dikkate aldığını" açıkladı.
Blinken'ın, saat 16:00'da Tel Aviv'de Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşeceği aktarıldı.
Netanyahu, birçok kez bu tip olumlu açıklamalar yapsa da söylemlerinin tam aksi yönde hareket ettiği biliniyor.
Benzer Haberler

Bahçeli’den, "Erdoğan’ın Filistin’i Havale Ettiği BM ve İİT"ye Eleştiri

Osmanlıya Düşman İşgalci ‘İsrail’den Mustafa Kemal’e Övgü

Gazze’de Kan Akıyor: Katar, Mısır ve Türkiye, Sözde Ateşkes İçin Toplanıyor

MİT Başkanı Kalın, Trump Planı İçin Hamas’la Görüştü

Aydın’da Müslümanlara Operasyon

Mutlak Butlan Sonrası CHP’de Neler Oluyor?

Dünya Kupası'nda İmani Rest: "Namazdan Daha Önemli Ne Var?"

Asıl Mutlak Butlan, İslam’ı Yok Sayan Laik Düzendir
Siyasi Analiz: Rusya, Büyük Devletler Liginden Düştü Mü?

G7 Zirvesi’nde Öne Çıkanlar

ABD ve İran Mutabakat Metnini İmzaladı

İslami Değerler ve Müslümanlar Hedef Alınıyor


