
Batıl Nizam Evladına Kastedecek Babalar Yetiştirdi
Köklü Değişim Medya
Suçun sık görülmesinin nizamın bozuk olduğuna delalet ettiği bilindiği halde, köklü çözüm yerine günü kurtaran açıklamalarla sorunlar geçiştirilmeye devam ediliyor. Gaziantep’te bir babanın 3 aylık evladını öldüresiye dövdüğü tüyleri diken diken eden vakanın görüntüleri infiale sebep oldu.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir babanın ağlayan 3 aylık bebeğine yaptığı işkence anne tarafında kayda alındı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması kamuoyunda infial yarattı.
3 aylık bebek hastanede yaşam savaşı verirken, canavar baba gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan C.G. isimli bebeğin kafasında tramvaya bağlı yaralanma olduğu ve hayati tehlikesi olduğu bildirildi.
Valilikten Açıklama
Dayak anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından emniyet güçleri inceleme başlattı. Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır" bilgisine yer verildi.
“Suç Sık Görülüyorsa Nizam Bozuktur”
Cani babanın el kadar bebeğe yaptığı işkence kan dondururken bu insanları bu hale getiren asıl sorumlu suç ve suçlu üreten menfaate dayalı, Allah korkusundan uzak batıl kapitalist nizam yerine tepkiler bireyler üzerinde yoğunlaşıyor ve günler sonra duygular soğuyor ve çözüm yine askıda bekliyor. Samuray kılıçlı katiller, hırsızlıklar, uyuşturucu ve alkole bağlı şiddet olayları sokaklarda ve evlerde artık emniyet ve güvenin yok olduğunu ortaya koyuyor. Cezaevleri bir doluyor bir boşalıyor. Suç arttıkça kapasite yeterli gelmiyor ve çok işlenen suçlara verilen temsili küçük cezalarla kötülük kanıksanır hale geliyor. Batıl nizam çözümsüzlüğü çözüm diye sunarken, toplum gün be gün ifsat olmaya devam ediyor. Hizb-ut Tahrir’in kurucusu mütefekkir alim Takiyuddin Nebhani’nin tarihe damga vuran “Suç ender görülüyorsa insan, sık görülüyorsa nizam bozuktur” sözünün yaşanan bu korkunç olaylar neticesinde ne kadar doğru bir tespit olduğu, nizamın toplumu bozduğu gerçeğini gözler önüne seriyor.

Benzer Haberler

Rubio, ABD’nin “Orman Kanunlarını” Küresel Düzen Olarak İlan Etti

AB'den Eleştiri: “Yırtıcıların Kol Gezdiği Bir Küresel Düzen”

Erdoğan, İslam Alemini “Ticaret İmkânlarını Çoğaltmaya” Çağırdı

Şeybani Davos’ta: “‘Suudi Vizyon 2030’dan İlham Alıyoruz”

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi

Trump’tan, İran’a Hürmüz Tehdidi




