Aydın’da ‘Kudüs Hakkında Köklü Çözüm Nedir? Konferansı’ Valilik Engeline Takıldı
23 Aralık 2017

Aydın’da ‘Kudüs Hakkında Köklü Çözüm Nedir? Konferansı’ Valilik Engeline Takıldı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Aydın Temsilciliği'nin 24 Aralık 2017 Pazar günü yapılacağı ilan edilen “Kudüs ve Filistin hakkında Köklü Çözüm Nedir?” başlıklı Konferansı, hiçbir makul gerekçe gösterilmeden “Aydın Valiliği” tarafından engellendi.

ABD Başkanı Trump, Kudüs’ü Yahudi varlığının sözde başkenti olarak tanıdığını açıklamıştı. Bu karara çok açık ve net tavır alan Köklü Değişim, birçok ilde Kudüs Konferansları gerçekleştirdi.

Türkiye bir taraftan ABD, İsrail ve Kafir Batı’ya karşı KUDÜS davasını sahipleniyor, diğer taraftan Kudüs Konferansı'nı engelliyor. Bu nasıl bir çelişki?

Köklü Değişim Kudüs Konferanslarında açıkça Kudüs’ün Yahudi varlığının sözde başkenti olarak tanınmasını ABD’nin iki devletli sözde çözümünün bir parçası olduğunu ifade etti.

Yine Köklü Değişim Kudüs Konferanslarında Doğu Kudüs’ün Müslümanlara verilmesinin, batısının da Yahudi varlığına bırakılmasının ABD’nin iki devletli sözde çözümüne hizmet ettiğini açıkça ifade etti.

Buradan soruyoruz; Köklü Değişim, İslam’ın ve Müslümanların kutsalı olan “Kudüs’ün tamamı bizimdir” dediği için mi konferansı engellendi?

Köklü Değişim, ABD’nin kirli oyunlarını ifşa ettiği için mi konferansı engellendi? "İsrail"e şirin görünmek için mi konferansı engellendi?

Filistin ve Kudüs meselesi ne kafir ABD, ne AB, ne de Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ile çözülemez. Erkekler öldürülüp kadın ve çocuklar cezaevlerine tıkılırken konu BM’nin insafına terk edilemez. Filistin, Mescid-i Aksa ve Kudüs meselesinin çözümü de ancak Râşidî Hilâfet ve onun orduları ile sağlanır.

Filistin ve Kudüs meselesi üzerine hangi engellemeler yapılırsa yapılsın “Allah sözünde galip olandır!” Kudüs’ün tamamı Müslümanlarındır, yine öyle kalacaktır.