
Ankara Valiliği'nden “Hilafet Belgeseli”nin Galasına Yasak!
Ankara Valiliği, Hilafet’in kaldırılmasını konu alan "Kayıp Asırdan Müjdelenen İstikbale” başlıklı belgeselin bugün yapılacak ilk gösterimini engelledi.
Köklü Değişim Medya, Hilafet’in kaldırılışının 100. Yıldönümü münasebeti ile hazırladığı "Kayıp Asırdan Müjdelenen İstikbale” başlıklı belgeselin ilk gösterimini 2 Mart’ta yani bugün akşam 19.30’da Melike Hatun Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirecekti.
Belgeselin ilk gösterimine saatler kala gelen haber, birilerinin halkın gerçek tarih ile buluşmasının hazımsızlığı ve tedirginliği içinde olduğuna işaret ederken, bu engelleme kararını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Belgeselden tüm halkımızın faydalanması için ileriki zamanlarda sosyal medya kanallarımızdan yayınlayacağımızı da buradan duyuruyoruz.
#İslamınYüzyılı

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites







