Afet Nedeniyle “Toplumsal Çöküş ve Çözüm” Konulu Kampanyamızı Sonlandırdık
09 Şubat 2023

Afet Nedeniyle “Toplumsal Çöküş ve Çözüm” Konulu Kampanyamızı Sonlandırdık

Köklü Değişim Medya

Kahramanmaraş’ta meydana gelen elim deprem afetinden dolayı “Toplumsal Çöküş-Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanyamızı sonlandırdık.

Hizb-ut Tahrir Türkiye’nin, Köklü Değişim İstanbul Temsilciliği’nde 24 Aralık 2022 tarihinde düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurduğu “Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanya ve Köklü Değişim Medya’nın organize ettiği faaliyetler, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen büyük afet sonrası sonlandırıldı.

Deprem günü kampanya kapsamındaki faaliyetler nedeniyle Hatay’da bulunan ve kaldığı bina ağır hasar gören Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, “Hizb-ut Tahrir Türkiye Haftalık Gündem Değerlendirme” toplantısında Köklü Değişim Yazarı İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu ile felakette yaşadıkları anları anlattı.

Şimdi dayanışma ve bir olma zamanı mesajı veren Kar, “Toplumsal Çöküş-Sorunlar ve Çözüm” başlıklı kampanyanın da sona erdiğini duyurdu.

Kampanyanın sona erdirilmesinin ardından Köklü Değişim ve bölgedeki temsilcilikleri hemen seferber olup depremde barınma ve yiyecek sıkıntısı çekenler için yeni bir kampanya başlattı.

Kıymetli takipçilerimize ve kamuoyuna duyurulur