
ABD: “Rusya ve Türkiye Ateşkesi Korumalı”
Köklü Değişim Medya
ABD’nin BM Daimi Temsilci Yardımcısı Jonathan Cohen, Suriye’nin İdlib bölgesindeki ateşkese ilişkin anlaşmaya uyulacağına inanmadıklarını belirtti. ABD’den gelen bu açıklama, bölgede kargaşaya neden olup, planladıkları siyasi çözümü altüst edecek provakasyonlara karşı uyarı niteliği taşıyor.
BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye konulu toplantısında konuşan Cohen, "Suriye ve Rusya, Doğu Guta ve İdlib'de gerilimi azaltma anlaşmasının kendilerini bağlamadığını gösterdi. Onların, bu askeri anlaşmayı ve Suriye'deki temel basit ilkeleri koruyacağına da inanmıyoruz" açıklamasında bulundu.
Rusya ve Türkiye'yi İdlib'deki ateşkesi korumaya çağıran ABD’nin BM Daimi Temsilci Yardımcısı Jonathan Cohen, "Rusya, Suriye rejiminin İdlib'de askeri operasyon başlatma yönündeki tüm girişimleri önlemeli. Şam'ın provokasyonları önlenmeli" uyarısında bulundu.
Sivil vatandaşları insani felaketlere karşı korumaya çalışan Beyaz Miğferler gibi örgütlere yönelik suçlamalara son verilmesi gerektiğini beyan eden Cohen, "Şimdi Suriye'de kimyasal silah kullanan taraf Suriye rejimidir" uyarısını yineledi.

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi








