
Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Kuru Tahminleri Yükseldi
Köklü Değişim Medya
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından reel ve finans sektöründen katılımcıların beklentileriyle hazırlanan anketinin nisan ayı sonuçlarına göre, yılsonu enflasyon beklentisi yüzde 11,54'ten yüzde 13,12 seviyesine yükseldi. Bu ankete göre uzmanlar enflasyon ve dolarda yükselişin devam edeceğini öngörüyor.
12 ay sonrası TÜFE beklentisi yüzde 10,47'den 11,26'ya, 24 ay sonrası TÜFE beklentisi de yüzde 9,18'den 9,55'e yükseldi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Beklenti Anketi'ne göre, yıl sonu Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) beklentisi yüzde 13,12 olarak açıklandı.
Döviz Kuru Tahminlerinde Yükseliş
TCMB Beklenti Anketi'nde yıl sonu dolar/TL kuru beklentisine ilişkin hızlı yükseliş dikkat çekiyor. Buna göre nisan anketinde yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi 8,5749 olarak kaydedildi.
12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 8,20 TL iken, bu anket döneminde 8,78 TL olarak gerçekleşmiş oldu.

Aydın’da Müslümanlara Operasyon

Mutlak Butlan Sonrası CHP’de Neler Oluyor?

Asıl Mutlak Butlan, İslam’ı Yok Sayan Laik Düzendir

Laik Sistem ile Dindar Nesil Yetişmez

Apache Misillemesine Karşı Tahran, ABD Üslerini Hedef Aldı

Aydın’da Müslümanlara Operasyon

Osmanlıya Düşman İşgalci ‘İsrail’den Mustafa Kemal’e Övgü







