Tağut Beşşar’a Karşı Nusret İçin Kunut'a Davet Ediyoruz
20 Ağustos 2013

Tağut Beşşar’a Karşı Nusret İçin Kunut'a Davet Ediyoruz

بسم الله الرحمن الرحيم

Tağut Beşşar’a Karşı Nusret İçin Kunuta Davet Ediyoruz

KöklüDeğişim Dergisi olarak H. 29/30 Ramazan 1433 - M. 18/19 Ağustos 2012 Ramazan bayramı sabahına kadar her gün, Türkiye’deki tüm Müslümanları duaların en makbul olduğu vakit olan sabah namazı vaktinden evvel, tağut Beşşar’a karşı kunut yapmaya davet ediyor. Ayrıca camilerde, mescitlerde imamları ve hatipleri bu kunutun yapılması için Müslümanları teşvik etmeye çağırıyor. Çünkü bu tağutun işlediği cürüm ve cinayetler çok korkunç bir boyuta vardı. Zira o ve askerleri; Müslümanların yöneticilerinin de katılması ve susmasıyla kanların, malların ve ırzların hürmetini çiğniyorlar, Suriye’deki Müslümanların çocuklarını, kadınlarını ve kızlarını fec’i şekilde öldürüyorlar. Bununla beraber Tağut’un bu cürümlerine Kâfir Batı ve hain yönetimler de ortak oluyorlar.

Kesin olarak şunu biliriz ki; Suriye’deki Müslümanların bizden duadan fazlasına ihtiyacı vardır. Onlara dua etmek bütün Müslümanların onlara yardım etmelerinin ve uğradıkları zulmü kaldırmalarının farziyetini düşürmez. Ayrıca onları korumak Müslüman ordularından başkasıyla olmaz. وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ Eğer onlar din hususunda sizden yardım isterlerse onlara yardım etmek üzerinize borçtur. (Enfal 72)

Yüce Allah Subhânehu ve Teâlâ’ya yalvarıyoruz; tağut Beşşar’ın ve O’nun ordusunun helakini hızlandırsın, O’na yardım eden kâfirlerin gücünü kırsın. İslam beldelerindeki yönetimlerin ihanetine Müslümanları şahit kılsın. Suriye’deki kardeşlerimize yardım etsin, onlara destek versin, Müslüman kadınların namuslarını ve kanlarını korusun ve İslamî Hilafet Devleti’ni ikame etmek için onlara nusret kapılarını açsın. Rabbimize yalvarıyoruz. Bu bayramda Şam ehlini zaferle buluştursun ve bu Ramazan, Hilafetsiz geçen son Ramazan olsun. Âmin, Âmin, Âmin…