
“İsrail” Büyükelçiliği’nden Ankara’yı Aşağılayan Paylaşım
Köklü Değişim Medya
Başını ABD'nin çektiği 10 büyükelçinin Osman Kavala hakkındaki hadsiz ortak bildirisi ile resmen içişlerine müdahale edilirken, dün “İsrail” Büyükelçiliği hesabından da Ankara’yı aşağılayan bir paylaşım yapıldı.
Dün gece yapılan alçak paylaşımda, ABD Başkanı Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Roma’da bir araya geldiği masada çekilen fotoğrafın altına “F-35 pazarlığında sona gelindi. Dışişleri Bakanlığı uçakların yerine 1.4 milyar dolar değerinde iPhone 13 Pro ve AirPods için bastırıyor” ifadeleri yazılarak paylaşıldı. Türkiye’nin F-35 programında çıkartılması üzerine Washington’ın gasbettiği 1.4 milyar dolara karşın F-16 almak için başlattığı süreç bu şekilde tiye alındı.

“İsrail”: “Siber Saldırıya Maruz Kaldık”
“İsrail”in Türkiye Büyükelçiliği’nin bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların, siber saldırı sonucu gerçekleştiği ifade edildi.
Büyükelçiliğin hesabından yapılan son açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Üzülerek bildiririz ki, 02 Kasım 2021 tarihinde 22.10 sularında büyükelçiliğimize ait resmi sosyal medya hesaplarımızdan biri siber saldırıya maruz kalmış, saldırıya müdahalemiz devam ederken hesabımız aracılığıyla birtakım uygun olmayan içerikler paylaşılmıştır.
Bu paylaşımların tarafımıza ait olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Bu uygunsuz paylaşım nedeniyle yaşanan her tür olumsuzluk ve karmaşa konusunda üzüntülerimizi bildiririz”

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi








