
Hizb-ut Tahrir’e Baskı ve Zulüm Devam Ediyor!
Köklü Değişim Medya
Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Hizb-ut Tahrirli sayısı 15 oldu. Emniyet 4 günlük gözaltı süresi aldı.
Türkiye'nin birçok şehrinde olduğu gibi Antalya'da da fikrî ve siyasi olarak İslâmi davet çalışması yapan Hizb-ut Tahrir’e yönelik yapılan bu gözaltıların gerekçesi hâlâ netleşmiş değil. Buna rağmen, Emniyet’in dört günlük gözaltı süresi aldığı da elimize ulaşan bilgiler arasında.
İslâmi davet çalışmaları ile bölgede şahsiyetleriyle öne çıkmış gözaltına alınan Müslümanların isimleri şöyle:
Abdulkerim Kanlıada, Abdussamet Dönmez, Alaattin Dönmez, Cenap Karadaş, Devran Malgir, Erhan Memi, Güray Dursun, Hanefi Deniz, İbrahim Güler, Limar Osmanov, Osman Osmanov, Resul Karadaş, Sümer Türker, Şiyar Yaman, Tayfun Kocabaş.
Bu gözaltılar gösteriyor ki, Antalya’da İslâmi anlamda güzel işlere imza atan, çok hayırlı işler yapan Hizb-ut Tahrir mensuplarına bu zulmün sebebi belli aslında; yıldırmak, sindirmek!
Müslüman kardeşlerimize yönelik olarak reva görülen bu zulmün bir an evvel son bulmasını ve şu sıkıntılı süreçte insanlara hayrı götürmekten başka dertleri olmayan bu dava erlerinin bir an evvel serbest bırakılmalarını talep ediyoruz.
___
#YargıZulmüneDurDe
Benzer Haberler

Gelecek Partisi’nden Köklü Değişim’e Ziyaret

Savunma Anlaşmasının Adını “Mekke" Koydular

“Hamas’tan Şartlı Silah Bırakma Mesajı”

Hamas’ın İmzalamak Zorunda Kaldığı Planın Detayları Neler?

“Mekke İttifakı”nın Ardından NATO’ya Sadakat Mesajı

Terörsüz Türkiye Yasası Adalet Komisyonu’ndan Geçti

Savunma Anlaşmasının Adını “Mekke" Koydular





