Fatih’te 9 Otomobil Kundaklandı
23 Şubat 2020

Fatih’te 9 Otomobil Kundaklandı

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde maskeli kişiler park halindeki 9 otomobili ateşe verdi. Park halindeki otomobiller kullanılamaz hale gelirken, şüpheliler yaya olarak kaçtı.

Kundaklama olayı Fatih, Ayvansaray Mahallesinde gece saat 03.15 sıralarında meydana geldi. Yüzleri maskeli saldırganlar Mumhane Caddesi üzerinde park halindeki 9 otomobile yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Alevler kısa sürede park halindeki otomobilleri sararken şüpheliler de hızla olay yerinden yaya olarak kaçtı. Araçların yandığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bu sırada bazı mahalle sakinleri de kendi imkânlarıyla araçları söndürmek istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale etti. Yanan otomobillerde zaman zaman patlama sesleri duyuldu. İtfaiye ekipleri her iki koldan da araçları söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Polis ekipleri de olayın yaşandığı yerde geniş güvenlik önlemi aldı.