Çıplaklığa Medeniyet Diyen İslam Düşmanlarından Tesettüre Hakaret
21 Ağustos 2021

Çıplaklığa Medeniyet Diyen İslam Düşmanlarından Tesettüre Hakaret

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İzmir’de bir grup İslam düşmanı, Taliban’ı protesto etme bahanesiyle İslam’ın şiarlarından tesettüre alçakça saldırdı. Çıplaklığı medeniyet kabul eden Batı taklitçisi yozlaşmış güruh, giydikleri çarşafları meydanda çıkarıp yere attılar.

Kadınlar Birlikte Güçlü İzmir adlı grup, Karşıyaka İskele karşısında toplandı. Taliban’ı protesto etmek bahanesiyle çarşaf giyen ardından sloganlar eşliğinde giydikleri çarşafı çıkaran kadınlar, İslam’ın şiarlarından tesettüre alenen hakaret etti.

46 devletten oluşan ABD liderliğindeki NATO koalisyonunu mağlubiyete uğratan Taliban üzerinden İslam’a saldırılar medyada da sürüyor. İçlerinde İslam’a olan kinlerini yalan haberlerle servis eden ahlaksızlar, yıllardır kapitalist laik zulmün getirdiği sefalet ile mücadele eden Müslüman Afgan halkının tek sorunu kadınların sokakta çıplak giyinememesiymiş gibi algı oluşturuyorlar.

HDP İzmir Kadın Kolları Twitter hesabından İslam düşmanlarının çektiği videoyu paylaşarak bu alçak saldırıya destek oldu. Öte yandan binlerce Müslüman, sosyal medyada #tesettürümedokunma etiketiyle İzmir’de yaşananlara tepki gösterdi.

Fransız askerlerinin Maraş’ta gerçekleştirdiği tesettüre saldırının bir benzerini kadın haklarını bahane ederek İzmir’de gerçekleştirenlerin, İslam düşmanlığında sömürgeci kafirlerle aynı zihniyete sahip olduğu açık ve net.