
28 Şubat’ın Yıldönümünde Müslümanlar İçin Yargı Zulmü Devam Ediyor
Köklü Değişim Medya
Yargıtay’ın Hizb-ut Tahrirli 105 kişi hakkında onadığı 660 yıllık hapis cezasının muhataplarından biri olan Konya’da ikamet eden Aksaraylı Murat SAVAŞ da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Murat SAVAŞ evli ve 6 çocuk babası.
Birçok STK ve İslâmi camianın, yargıda yaşanan hukuksuzlukların ve bilhassa 28 Şubat mağduriyetlerinin sonlanması için yüksek perdeden çağrılarını yaptığı bir zaman diliminde Hizb-ut Tahrir üyelerine yapılan bu haksızlıklar, sistemin İslâmi davet çalışmaları karşısındaki düşmanca tavrını deşifre ediyor.
#Son28ŞubatOlsun kampanyaları, #YargıZulmüneSon gibi sosyal medya çalışmalarıyla seslerini duyurmaya çalışan mazlumların haykırışları, umuyoruz ki muhataplarında en kısa sürede karşılık bulur ve haksız-hukuksuz bir şekilde cezalandırılmış olan Müslümanların mağduriyetleri bir an evvel sonlandırılır.

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites






