Filistin’e Sahip Çıkmakta Çocuklar Kadar İzzetli Duramayan Yöneticilerin “Yüzyılın Anlaşması” İhaneti
13 Mart 2019

Filistin’e Sahip Çıkmakta Çocuklar Kadar İzzetli Duramayan Yöneticilerin “Yüzyılın Anlaşması” İhaneti

Ajanslar, Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Yüzyılın Anlaşması Planı, İslâm beldelerindeki yöneticilerin ihanetini iyice ortaya çıkarırken, Filistin'e sahip çıkmakta çocuklar kadar da olamadıklarını gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti gasıp Yahudi varlığını bir “devlet” olarak tanıyan halkı Müslüman ilk ülke. Fakat İslâm ümmeti nezdinde bu varlık hiçbir zaman meşru bir devlet olarak kabul görmedi, görmeyecek. Son zamanlarda ABD Başkanı Trump’ın talimatlarıyla Arap yöneticilerce yapılan uluslararası görüşme trafiği de meşum bir planın yürürlüğe konulduğunu gösteriyor. İslâm ümmetinde bu gasıp varlığa yönelik mevcut bulunan kin ve öfkenin az da olsa törpülenmesi için sinsi ve kirli plan artık alenen yürütülüyor.

Fakat Müslümanlardaki iman ve İslâmi şuur, bu işin hiç de öyle kolay olmayacağını gösterir nitelikte… Zira bu ümmetin çocukları bile gasıp Yahudi varlığı hakkında başlarındaki yöneticilerden daha onurlu ve omurgalı bir duruşa sahipler.

İşte Yahudi varlığı karşısında çocuklar kadar olamayan İslâm ümmetinin başındaki yöneticilerin ihanet dolu tavırları ve işte Filistinli çocukların izzetli duruşları…