Turkcell Dergilik Uygulamasında Mukkaddesata Hakaret
14 Eylül 2020

Turkcell Dergilik Uygulamasında Mukkaddesata Hakaret

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Fransız paçavrası Charlie Hebdo’nun Rasulullah’a ve İslam’a hakaret içerikli karikatürleri yayımlasının ardından, batıl nizam demokrasiden cesaret alan yerli İslam düşmanları da mukaddesata hakaret içeren karikatürleri Turkcell’in dergilik uygulamasında paylaştı.

Fransız paçavrası Charlie Hebdo’nun İslam’a ve değerlerine hakaret içeren karikatürleri cılız bir kınamayla geçiştiren liderler, yerli İslam ve mukaddesat düşmanlarının önünü açmış oldu. Kafir Batı İslam’a ve Rasulullah’a hakareti ifade özgürlüğü kapsamında görüp ses çıkarmazken, laik demokratik batıl nizamdan cesaret alan yerli din düşmanları da aynı çirkinliğe imza attı.

Dün Turkcell’in Dergilik uygulamasına İslam düşmanları tarafından Müslümanların inandığı değerlerle dalga geçe karikatürler yüklendi. Penguen isimli İslam düşmanı dergiye ait olan içerikler Erdil Yaşaroğlu adındaki din düşmanına ait.

Bu karikatürlerinin yayımlanması üzerine sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Turkcell daha sonra bu paylaşımları dergilik platformundan kaldırdı.

Bir takım laik zihiyetli sol siteler de karikatürlerin kaldırılmasını sansürcülük olarak niteledi. İslam’ın gönderilen tüm peygamberlere iman etmek olduğunu bilmeyen kepazeler, Hz. Nuh ve diğer peygamberlere özgürce hakaret edilebileceklerini sanıyorlar.

İslam’a ve peygamberlere sürekli hakaret edilmesine rağmen, laik demokratik batıl nizamda bu suça etkili bir ceza verilmiyor. Demokrasi, ifade özgürlüğü şemsiyesi altında bu tip pislikler Batı’da olduğu gibi İslam beldelerinde de rahatça yapılyor.