Sakın Ahlaksızlıklarınıza Alışacağımızı Sanmayın!
21 Haziran 2022

Sakın Ahlaksızlıklarınıza Alışacağımızı Sanmayın!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu’nun 21 Haziran 2022 Salı günü gerçekleştirdiği Haftalık Gündem Değerlendirme Toplantısı’nda sapkınlık etkinlikleri ve gelen tepkiler ele alındı. Toplantıda ayrıca Erdoğan-Herzog görüşmesi üzerinden Türkiye- “İsrail” normalleşme ilişkileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Üyesi Muhammed Emin YILDIRIM, “Son yıllarda hep ekonomik ve ahlaki krizi konuştuğumuz Türkiye’de hiç iyi şeyler de olmuyor değil” diyerek konuşmasına başladı. Her ne kadar yöneticiler ve bir takım saray alimleri ümmetteki azamet ruhunu söndürmeye çalışsa da, hala İslam’a sıkı sıkıya bağlı Allah’ın hükmünü her şeyden üstün tutan yiğit ve muttaki Müslümanlar var olduğunu söyleyen Yıldırım, bu Müslümanların çoğunun gençlerden olduğunu gösteren olaylara şahit olmanın ayrıca bir hamd vesilesi ve gelecek adına umut verici gelişmeler olduğunu ifade etti.

Müslüman gençlerin İstanbul Üniversitesinde yapılması planlanan sapkın LGBT pikniğine geçit vermediğini hatırlatan Yıldırım şöyle konuştu: “O yiğit gençler, üniversitedeki LGBT yapılarının “alışın” sloganıyla ahlaksızlığı yayma girişimlerine “gördüğümüz kötülüğü elimizle düzelteceğiz” diyerek cevap verdiler. O yiğit gençler, nesilleri tehdit eden, erkeklik ve kadınlık onurunu ayaklar altın alan bu cinsel sapkınlığın yayılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini söylediler. O yiğit gençler hep birlikte sahaya inerek samimi, vakarlı ve kararlı bir duruş sergilediler. Onların bu kararlılığı sayesinde LGBT’Lİ sapkınlar onursuzluk pikniğini iptal etmek zorunda kaldılar. Onlar onursuzluk yürüyüşünü onurlu kelimelerle engellediler.”

Konuşmasında gençlerin sergiledikleri izzetli ve hikmetli davranışların İslam ümmetinde hayr olduğunu dosta düşmana gösterdiğini söyleyen Muhammed Emin YILDIRIM şu ifadeleri kullandı: “Allah’ın dinini savunmak ve insan fıtratını korumak için bir araya gelen Müslüman kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Gerek getirilen tekbirlerle, gerek yükseltilen Kelime-i Tevhid bayraklarıyla, gerekse basın açıklamasındaki izzetli ve hikmetli duruşlarıyla bu ümmette hayır olduğunu dosta düşmana gösterdiler. LGBT tuzağına bilmeden düşen gençlere merhamet kanatlarını açtılar ve onları tövbeye davet ettiler. “Bu topraklar babanızın tapulu malı mı?” diye soran ithal kafalı ahlaksızlara ise “işte tapu” diyerek Osmanlı Hilafet devletinin imzasını gösterdiler. “Bu topraklar, bu üniversiteler bizimdir kimseye vermeyiz” diyerek izzet ve feraset örneği sergilediler. Laik sistemin dört koldan yaydığı onca kirliliğin arasında temiz kalan, temiz düşünen ve temiz yaşayan tüm gençlere selam olsun. Ey gençler Allah sizden razı olsun ve sizleri hayırla mükafatlandırsın. Allah amellerinizi daimi ve istikrarlı kılsın. Aynı kararlılığı aynı birlik beraberliği Allah’ın dininin hakim kılınması için göstermeyi de nasip etsin.”

LGBT ahlaksızlığını savunan zihniyet ve yapılara da seslenen Yıldırım şunları söyledi: “Ey İslam ve fıtrat düşmanları, ey köksüz Kemalistler, ey Batı beslemeleri, ey ahlaksızlıklar güruhu! Sakın bu toprakları, bu nesilleri bu toplumu size bırakacağımızı zannetmeyin. Sakın pis fikirlerinize rezil yaşam tarzınıza alışacağımız vehmine kapılmayın! Sakın Batılı efendilerinize güvenerek Müslümanları sindireceğinizi sanmayın! Sakın batıl köhnemiş laik kapitalist sistemin uzun süre ayakta kalacağını düşünmeyin. Sakın şeytanın kuruntu ve vesveseleri sizi aldatmasın. Tarihe bakın ve ibret alın. Allah’ın ahlaksız kavimlere ve müstekbirlere ne yaptığına bir bakın. Onları nasıl yerin dibine geçirdiğine bir bakın. Dün batıl hak karşısında nasıl yenildiyse bugünde sizler İslam’ın karşısında mutlaka yenileceksiniz.

Muhammed Emin YILDIRIM, son olarak yaşanan tüm ahlaksızlıkların İslami bir devletin olmamasından kaynaklandığını ve ancak İslami bir devletin fıtratı koruyup sapkınlıkların kökünü kurutacağına vurgu yaparak, “Vakit, Peygamberlik metodu üzere Raşidî Hilafet’i kurmak için çalışma vaktidir!” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın tamamını toplantı videomuzdan izleyebilirsiniz.

-----------

#SapkınlığaDurDe