Rasulullah’a Hakarete Kim Dur Diyecek!
14 Temmuz 2020

Rasulullah’a Hakarete Kim Dur Diyecek!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

LGBT'li sapkınların çatı örgütü, Peygamber efendimize ve İslam'a sosyal medyada hakaret etti. Bu hakaretler daha önce de yapılmasına rağmen cezası olmaması nedeniyle ahlaksızlar daha da cesaretlendi.

Sapkınların ve ahlaksız İslam düşmanlarının yuvası Türkiye LGBTİ Birliği adlı yapı, İslam dinine ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (SAV) sosyal medyadan hakaretler etti. Müslümanların sabrını sınayan bu paylaşımların sahibi hakkında henüz bir işlem yapıldığına dair haber gelmedi.

İstanbul Sözleşmesi ile haklar verilen sapkınlar artık daha cesaretli bir şekilde İslam’a hakaret etmeye başladı. İfitiralarla Rasulullah’a saldıran sapkın güruh her sene yürüyüşlerde Kur’an-ı Kerim’in ayetleri ile alenen dalga geçmeleri ve hakaret etmeleri cezasız bırakılmıştı.

Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda ismi geçen yapı, İslam dininin pedofiliyi savunduğunu iftirasını atarak, İslam peygamberi Hz. Muhammed'i (SAV) de bu iftirayla suçlayarak hakaretlerde bulundu.

Sürekli olarak paylaşımda bulunan sapkın oluşum, Peygamberimiz Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli bir karikatürü de sosyal medya üzerinden paylaştı.

İslam dininin eşcinselliği yasaklaması ve buna karşı Müslümanlardaki bilinç, İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığın önündeki en büyük engel. Bunun kinini Peygambere hakaret ederek gösteren azgınlar gün geçtikçe saldırının dozunu artırıyor. İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığı topluma yavaş yavaş kabul ettirme yolunda özel şirketler ve resmi kurumlar çok sinsi çalışmalar yürütüyor.

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye.

Hükümetin tanıdığı haklar sayesinde bu azgınlar çirkin çalışmaları yürütmeye devam ediyor.