Rasulullah’a Hakaret Eden Sapkın Tutuklandı
16 Temmuz 2020

Rasulullah’a Hakaret Eden Sapkın Tutuklandı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Rasulullah (s.a.v.) hakaret eden LGBT’li sapkın çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklandı. Toplumu ifsat eden ve sosyal medyada sonu gelmeyen küfür ve hakaretlerin, bir kişinin tutuklanması ile de son bulmayacağı aşikâr. Devletin sapkın hareketin faaliyetlerine son vermesi ve İstanbul Sözleşmesi'ni fesh edip derhal bu çirkinliğe son vermesi kaçınılmaz bir görev olarak önünde duruyor.

Sosyal medyada LGBT çatı örgütünün sayfasında Rasulullah (s.a.v.)’e yönelik hakaret içerikli karikatür paylaşımı sonrası, Köklü Değişim Medya olarak başlattığımız #RasulullahaHakaretAffedilmez başlıklı kampanyaya duyarlı Müslümanlar 40 binin üzerinde tweet attı. Bu çağrıya kayıtsız kalamayan yetkililer alçak müfteriyi o gece yakalamıştı.

Süleyman Soylu yakalanma haberini “Pislik alındı” diyerek duyurmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Twitter üzerinden İslam'a ve Hz. Muhammed (s.a.v.)’e yönelik hakaret içerikli karikatür paylaşılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Fatih'teki evinde gözaltına alınan M.C.S.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ahlaksız, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

M.S.C., nöbetçi hakimlikçe 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklandı.

O İslam düşmanı gibi daha niceleri sosyal medyada ağza alınmayacak küfürler ederek Müslümanların mukaddesatına saldırıyor. Yıllar içinde İstanbul Sözleşmesi kapsamında hükümet tarafından verilen haklarla daha görünür hale gelen bu sapkınlık, düzenlediği yürüyüşlerde Kur’an’a ve İslam’a alenen hakaretler etmişti. Bir sapkın İslam düşmanı müfterinin yakalanması ile bu çirkin hareketin son bulmayacağı açıkça görülebiliyor. Hükümetin derhal bazı önlemleri hayata geçirmesi elzem gözüküyor.

Yapılması gereken…

Bir tarafta Rasulullah’a hakareti kınayan, lanetleyen devlet ricali diğer tarafta ise İstanbul Sözleşmesi, 6284 Sayılı Yasa, CEDAW, ETCEP gibi sözleşme, yasa ve projeler…

Hatırlanacağı üzere; iftiralarla Rasulullah’a saldıran sapkın güruhun her sene yürüyüşlerde ve daha başka platformlarda Kur’an-ı Kerim ayetleri ile alenen dalga geçmeleri ve hakaret etmeleri cezasız bırakılmıştı.

Okullarda cinsiyetsizleştirme eğitimlerinin verilmesini şart koşan ETCEP gibi projelerle çocukların zihniyetlerinin gayri İslâmi mefhumlarla zehirlenmeye çalışılmakta, 6284 Sayılı Yasa ile de İslâmi aile yapısının altı oyulmaktadır.

Bugün gelinen noktada; Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda ismi geçen yapı, İslâm dininin pedofiliyi savunduğu iftirası atarak, İslâm peygamberi Hz. Muhammed SallAllahu Aleyhi ve Sellem’e bu iftirayla suçlayarak hakaretlerde bulundu. Sürekli olarak paylaşımda bulunan sapkın oluşum, Peygamberimiz Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli bir karikatürü de sosyal medya üzerinden paylaştı.

İslâm dininin eşcinselliği yasaklaması ve buna karşı Müslümanlardaki bilinç, İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığın önündeki en büyük engel. Bunun kinini Peygambere hakaret ederek gösteren azgınlar gün geçtikçe saldırının dozunu artırıyor. İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığı topluma yavaş yavaş kabul ettirme yolunda özel şirketler ve resmî kurumlar çok sinsi çalışmalar yürütüyor.

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye. Hükümetin tanıdığı haklar sayesinde bu azgınlar çirkin çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Dolayısıyla öncelikli olarak yapılması gerekenler; LGBTİ gibi sapkın yapılanmaların tüm dernekleşme faaliyetlerine son verilmeli, İstanbul Sözleşmesi gibi sözleşmelerden hemen çıkılmalı, 6284 Sayılı Yasa gibi İslâm aile yapısına aykırılıklar içeren yasalar derhal kaldırılmalı, çocuklarımıza eşcinselliği aşılayan ETCEP gibi Batı destekli fasit projelere bir an evvel son verilmelidir. Aksi hâlde bu tür saldırı ve sapkınlıkların sonu gelmeyecektir.