Nizameddin Yakışık Vefat Etti
10 Ağustos 2020

Nizameddin Yakışık Vefat Etti

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Medrese Alimleri Vakfı (MEDAV) Genel Sekreteri Nizamettin Yakışık, koronavirus tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde bir süredir Covid-19 tedavisi gören MEDAV Genel Sekreteri, Tatvan Medine Camii Müderrisi Molla Nizamettin Yakışık vefat etti.

Köklü Değişim Medya olarak merhuma Allah Subhanehu ve Teala’dan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine de sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Abdullah İmamoğlu’ndan Taziye Mesajı

Köklü Değişim Dergisi Yazarı İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu Nizameddin Yakışık için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Abdullah İmamoğlu’nun mesajı şöyle:

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir medresede müderrislik yapan bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden Şeyh Nizameddin Yakışık hocamızın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.

En son ziyaretimde İslam ümmetinin kalkınmasında alimlerin rolünün ehemmiyetini konuşmuş ve İslam ümmetinin ahvaline ilişkin istişarelerde bulunmuştuk. Allah'tan şeyhe rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.”

انا لله و انا اليه راجعون

"Şüphesiz ki Allah'tan geldik ve yine Allah'a döneceğiz."

**Nizameddin Akışık Hoca, Köklü Değişim Medya'**nın bu yılki Ramazan ayında başlatmış olduğu "Ramazan Uyanış Zamanı" kampanyasına katkı sağlamış ve bir mesaj göndermişti.