Materyalist Akıldan Koronaya Çözüm: “İnsan Öldürmek”
09 Nisan 2020

Materyalist Akıldan Koronaya Çözüm: “İnsan Öldürmek”

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Halk TV’de ‘koronavirüsün en başında insanları katlederek önlenebileceğini’ çare diye anlatan profesörün sözleri, komünist Sovyetler zamanında Stalin’in gerçekleştirdiği katliamlarını anımsattı.

Bilimperest aklın çare üretmek için insan hayatını bile hiçe saydığı televizyon ekranlarında bir kez daha kanıtlandı. Yaratıcıyı yok sayan ve bilimi kutsayan aklın neler yapabileceği canlı yayında açık açık beyan edildi.

Halk TV ekranlarında korona virüs salgınına karşı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ali Demirsoy, canlı yayında izleyenleri şok eden ifadeler kullandı. 50 kişiyi “itlaf ederek” virüsü önleyebilirdik şeklinde konuşan Prof. Dr. Demirsoy, bir de "Buna bilim denir" diye ekledi. İnsanları tavuk gibi itlaf ederek koronavirüsün önlenebileceğini iddia eden sözde “bilim adamının” açıklamaları sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Demirsoy, katıldığı yayında aynen şu ifadeleri kullandı:

Bu virüs salgını önlenebilirdi. Nasıl biliyor musunuz? Böyle bir virüs piyasaya çıktı ne yapardım biliyor musun? Oradaki o 50-60 kişiyi bi adaya götürürdüm. Ya tecrid eder ya da itlaf ederdim. İşte buna bilim denir bilim