KD Gençlik Kolları’ndan “Dikkat Çeken Kampanya” Faaliyetleri
16 Kasım 2020

KD Gençlik Kolları’ndan “Dikkat Çeken Kampanya” Faaliyetleri

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Gençlik Kollarının Türkiye genelinde yürüttüğü “Gençlerimiz ve Geleceğimiz Uyuşturuluyor! Ne yapmalıyız?” başlıklı kampanyanın dördüncü haftasında birçok faaliyet gerçekleştirildi.

Bu kapsamda İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Bursa, Kocaeli merkez ve ilçelerinde farklı noktalarda, uyuşturucuya dikkat çeken dövizler ile stant çalışması yapıldı. Kampanya kapsamında özelde uyuşturucu meselesi genelde de gençlerin sıkıntı ve problemlerinin çözümü hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Konu ile ilgili hazırlanan kitapçık ve broşürler dağıtıldı, hasbihal edildi.

Ayrıca aralarında siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı birçok dernek-vakıf ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde, uyuşturucuyla mücadele, gençlerimizin sorunları ve içinde bulunmuş oldukları durum, sıkıntı ve problemlerinin çözümü ile alakalı neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ankara’da genç kardeşlerimizin sunumuyla “Gençliğimiz, geleceğimiz Uyuşturuluyor! Ne Yapmalıyız?” başlığı altında “Uyuşturucunun Tarihi Süreci”, “Gençleri Kötü Alışkanlıklara İten Sebepler” ve “Toplumsal Sorunların Köklü Çözümü” konularının işlendiği ONLİNE panel gerçekleştirildi.

#GeleceğimizUyuşturuluyorNeYapmalıyız

FOTO GALERİ