Kalın’dan “İsrail”e Alışılagelmiş Tepki
20 Mayıs 2020

Kalın’dan “İsrail”e Alışılagelmiş Tepki

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İsrail”in Batı Şeria'yı ilhak planını reddediyoruz ve dünyaya tavır alması çağrısında bulunuyoruz" açıklamasında bulundu. Gasıp Yahudi varlığına karşı İslam beldeleri sürekli kınama mesajı yollarken, ticari ilişkilerine hız kesmeden devam ediyor. işgalci Yahudi varlığının destekçisi ABD’ye de dost ve müttefik diyerek her türlü işbirliğini sürdürüyorlar.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, işgalci “İsrail”in özerk Batı Şeria'yı ilhak planına tepki gösterdi. Zaman zaman yöneticiler bu tür kınama mesajları yayımlıyor.

Kalın, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İsrail'in Batı Şeria'yı ilhak planını reddediyoruz ve dünyaya tavır alması çağrısında bulunuyoruz. İşgal ve ilhak bir suçtur. Türkiye, Filistin topraklarının işgal ve ilhak siyasetine karşı atılacak tüm adımları desteklemektedir" açıklamasında bulundu.

Bu tür açıklamaların uluslarası siyesette bir değeri bulunmuyor. Yıllardır bu tür kınama mesajları yayımlanırken, Gasıp Yahudi varlığı ve ABD bildiğini okumaya devam ediyor.