Hollanda’da Ayakkabı ve Köpekle Camiye Baskın
08 Ekim 2019

Hollanda’da Ayakkabı ve Köpekle Camiye Baskın

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

İslam’a ve Müslümanlara olan kinlerini her fırsatta ortaya koyan Batılı kafirler bu kez de Hollanda’da bir camiye ayakkabıyla girip, köpekle baskın düzenledi. 17 Eylül'de yaşanan çirkin cami baskınının görüntülerinin bugün ortaya çıkması, Avrupa'daki Müslümanların nasıl bir baskı ve korku içinde yaşadıklarını da ortaya koymuş oldu.

Hollanda'da, telefonla yapılan şikayet üzerine ayakkabıları ve köpeği ile camiye baskın yapan polislerin görüntüsü tepkiye neden oldu.

Rotterdam kentinde Faslıların gittiği Esselam Camisi yönetimi, bir suça karışan zanlıyı tehlike oluşturduğu gerekçesi ile yakalamak için ayakkabıları ve köpeği ile camiye baskın yapan polise tepki gösterdi.

İsmini vermek istemeyen Esselam Camisi yöneticisi, böyle bir durumda polisin cami yönetimini haberdar etmesinin daha uygun olacağını ifade etti.

Polisten detaylı açıklama beklediklerini belirten yönetici, 17 Eylül'de yaşanan olayın dün akşam sosyal medyada yayınlanan camiye baskın görüntülerinin üzerine kamuoyuna yansıdığını ifade etti.

Yönetici, olayla ilgili en kısa zamanda basın bildirisi yayımlayacaklarını ve polisin de davet edileceği bilgilendirme toplantısı yapmak istediklerini açıkladı.

Rotterdam Polisi, yaptığı açıklamada zanlının ağır bir suç işlediğini söyleyip, bu çirkin eylemin üzerini kapatmak istedi. Henüz saldırıya uğrayan Müslümanın suçu hakkında bir açıklama yapılmış değil.

Camiye saldırının 17 Eylül’de gerçekleşmiş olmasına rağmen bugün gündeme gelmesi, Müslümanların Avrupa’da nasıl bir baskı ve korku içinde yaşadığını ortaya koymuş oldu.