Hizb-ut Tahrir Katil Putin’i Protesto Etti
24 Ocak 2020

Hizb-ut Tahrir Katil Putin’i Protesto Etti

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Filistin, Müslüman katili Putin’i Ramallah’ta katılımın yüksek olduğu gösterilerde protesto etti. 1948'de Yahudi varlığını ilk tanıyan devletlerden birinin Rusya olduğu hatılatılıp, Putin'i bir porgram münasebetiyle karşılamaya hazırlanan Mahmud Abbas da protesto edildi ve bunun bir ihanet olduğu ifade edildi.

Gasıp Yahudi varlığıyla görüşmelerde bulunmak için işgal altındaki Filistin topraklarına ayak basan Müslüman katili Rusya Devlet Başkanı Putin, geniş katılımlı gösterilerle protesto edildi.

Hizb-ut Tahrir Filistin, gösterilerde katil Rusya’nın Çeçenistan, Kafkaslar, Afganistan ve Suriye’deki katliamlarını hatırlattı. Putin ve Fransa Devlet Başkanı Macron’un mübarek topraklara gelişini protesto etti. Müslümanlar ellerinde "Katil Putin" yazan pankartlarla gösterilere destek verdi.

Ayrıca Ramallah kentinin farklı yerlerinde açılan pankartlarla Müslüman katili Rusya’nın cürümleri hatırlatılıp farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Bilindiği üzere ABD’nin “Yüzyılın Anlaşması” planı için start vermesiyle bölgede ziyaretler hızlandı. Filistin topraklarının tamamen işgalini, Kudüs’ün gasıp Yahudiye başkent olmasını sağlayacak plan için yeniden harekete geçildi.

Sömürgeci kafirler, Filistin’in tamamen işgaline zemin hazırlamak için çalışırken, İslam beldelerindeki liderler sadece kınayıp, işgale yeşil ışık yakıyor ve perde arkasında iş tutuyorlar. İşbirlikçi yöneticiler, sömürgeci kafirlere dost ve müttefik deyip, her adımlarını telefon ya da direk görüşmelerde rapor ediyorlar.