Her Fırsatta İslam Düşmanlığı!
21 Mart 2020

Her Fırsatta İslam Düşmanlığı!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İslam’a ve Müslümanlara hakaret etmek için fırsat kollayan Enver Aysever, çirkin paylaşımı yüzünden emniyette ifade verdi. Hayatlarını İslam’a saldırmaya adayan bir kısım azınlık, Türkiye’de olan her kötü gelişmeyi fırsat bilip İslam’a saldırmaya devam ediyor ve laik demokratik düzenin her açığını bu şekilde örtbas etmek için çabalıyorlar.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla "halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama" suçundan hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Enver Aysever, emniyette ifade verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmasının ardından avukatıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğüne giden Aysever'in İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alındı.

Gazeteci Aysever, işleminin ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Aysever ifadesinde, "paylaşımı bizzat kendisinin yaptığı, paylaşımdaki karikatürün Birol Çün'e ait olduğu, kesinlikle halkın dini değerlerini hedef almadığı, dini istismar eden kişileri kast ettiği ve paylaşımının bu süreçte halkın sağlığını tehlikeye atan kişilere yönelik olduğunu" beyan etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Enver Aysever hakkında, sosyal medya hesabından (Twitter), "Sadece bu sorun!" yazısıyla paylaştığı karikatür üzerine "halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama" suçundan soruşturma başlatmıştı.

Enver Aysever, yaptığı çirkin paylaşım sonrası gelen eleştirilere karşı sosyal medya hesabını kapatıp korumaya aldı.

Ekranda ve sosyal medyada sık sık bu tip çirkin paylaşımlar yapan Enver Aysever, mevcut laik demokratik düzenden kaynaklanan bir takım sıkıntıları İslam’a yıkmak için elinden gelen her türlü düzenbazlığa başvuruyor. Türkiye bir asırdır kapitalist demokrasi ile yönetilmesine rağmen, belli bir azınlık sırf sitemi savunmak için Müslümanları günah keçisi ilan ediyor. Yıkılmaya yüz tutmuş kapitalizm, taraftarı olan şovmenlerin çirkin dillerinden çıkan sözlerle tükenişini perdelemeye çalışıyor.