Gözaltı Sonrası Gergerlioğlu Yoğun Bakıma Kaldırıldı
03 Nisan 2021

Gözaltı Sonrası Gergerlioğlu Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

Ankara’daki evinde gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu, adliyede rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu, “Kolluktan darp gördüm” açıklamasında bulundu.

Milletvekilliği düşürüldükten sonra Ömer Faruk Gergerlioğlu, kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle kendisine teslim olması için tanınan 10 günlük süre dolunca evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Gergerlioğlu’nun gözaltına alındığını oğlu Salih Gergerlioğlu Twitter hesabından “Babamı almaya geldiler” mesajıyla duyurdu. Salih Gergerlioğlu ikinci bir mesajında “Aynı rezalet tekrarlandı. Ayakkabılarını giymesine müsaade etmeden yaka paça çıkardılar. Zorbalığın fotoğrafı” diyerek, babasının eşyalarının fotoğrafını paylaştı.

Gözaltına alındıktan sonra adliyeye götürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu, buradaki işlemleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Salih Gergerlioğlu, babasının hastaneye kaldırıldığını ve anjiyo olduğunu Twitter hesabından duyurdu.

Daha sonra babasının anjiyosunun yapıldığını, tansiyon yüksekliğinden ötürü yoğun bakıma alındığını duyuran Salih Gergerlioğlu, “Bugün yoğun bakımda kalacak” bilgisini kamuoyu ile paylaştı.