Cezaevinden Çıktı, İki Kişiyi Daha Bıçakladı
30 Kasım 2019

Cezaevinden Çıktı, İki Kişiyi Daha Bıçakladı

Mepa News

Köklü Değişim Medya

Geçen yıl değnekçilik yaptığı İstanbul Beykoz’da bir kişiyi bıçakladığı anların medyaya yansımasıyla Türkiye’nin gündemine oturan suç makinesi Mehmet Ali Sadıkoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra iki kişiyi daha bıçakladı. Suç makineleri üreten ve onları cezaevlerinden kolayca salıvererek ödüllendiren bozuk düzen, sokakları emniyetsiz bir yer haline getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sene Beykoz'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan değnekçi Mehmet Ali Sadıkoğlu, bu kez de yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle iki kardeşi bıçakla yaralamak suçundan tutuklandı.

Beykoz'da geçen yıl park yeri yüzünden tartıştığı bir kişiyi defalarca bıçakladığı gerekçesi ile 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Sadıkoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra bu kez de yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle iki kardeşi bıçakla yaralamak suçundan tutuklandı.

Sadıkoğlu hakkında, “Silahla kasten yaralama", “Silahla basit yaralama" ve “Hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Geçen yıl park yeri yüzünden tartıştığı bir kişiyi bıçakladığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Sadıkoğlu, Beykoz Çubuklu'da 13 Kasım 2019 günü araçlarında yüksek sesle müzik dinleyen iki kardeşi bıçakladığı iddia edildi.

İddiaya göre, yüksek sesle müzik dinleyen Mehmet Ali Taşdemir ve Tahir Taşdemir, rahatsız olduğunu söyleyen başka bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmaya dahil olan Sadıkoğlu, müzik dinleyen kardeşleri bıçakladı. Hastaneden alınan bilgilere göre kardeşlerden birinin durumu ağır.

Olaydan sonra gözaltına alınan Sadıkoğlu, savcılık sorgusunun ardından Beykoz Sulh Ceza Hakimliği tarafından, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddianamede, Sadıkoğlu'nun, “Silahla kasten yaralama", “Silahla basit yaralama" ve “Hakaret" suçlarından 2 yıl 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Sadıkoğlu'nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde Beykoz Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.