Bir Aile Daha Siyanürle Yok Oldu
15 Kasım 2019

Bir Aile Daha Siyanürle Yok Oldu

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

Bakırköy Osmaniye'de bir dairede ölü bulunan 1'i çocuk 3 kişinin cesetleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kaymakamlık evdeki kokunun siyanür olduğunu açıkladı. Bakırköy’deki olay, İstanbul Fatih ve Antalya’dan sonra siyanürle hayata veda eden üçüncü aile olarak kayıtlara geçti.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin çalışmaları sürerken Bakırköy Kaymakamlıktan açıklama geldi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Osmaniye Mahallesi'nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır. Olay ve nedeni ile ilgili araştırmalar devam etmektedir" bilgilerine yer verildi

Siyanür Tespit Edilmiş

​Daha sonra kaymakamlıktan gelen 2. bir açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır.

Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Bakırköy’de hayatın kaybedenlerin anne, baba ve çocukları olduğu belirtildi.