Batı’nın Muasır Medeniyeti: Kocasına Tasma Takıp Gezdirdi!
13 Ocak 2021

Batı’nın Muasır Medeniyeti: Kocasına Tasma Takıp Gezdirdi!

Ajanslar - Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Koronavirüs yasaklarını ihlal etmekten para cezasına çarptırılan kadın kendisini "köpeğimi yürüyüşe çıkarttım" diyerek savundu. Kanada’da köpeklerin gezdirilmesi kısıtlamadan muaf tutuluyor.

Kanada’da alınan kısıtlama kararları kapsamında akşam 20:00'den sabah 05:00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bu yasaktan sadece köpeğini gezintiye çıkaranlar muaf tutuluyor.

Bu yasaktan sadece köpeğini gezintiye çıkaranlar muaf tutuluyor.

Batı’nın Muasır Medeniyeti

Türkiye, Hilafet’in kaldırılmasıyla birlikte İslam’a karşı yıllarca muasır medeniyet söylemiyle Batı medeniyetini savundu. Yönetim ve tüm hukuk sistemini Batı’dan ithal etti. Müslüman halka zorla dayatılan Batı medeniyeti, toplumsal dejenerasyona, ailelerin dağılmasına, gençliğimizin ve geleceğimizin ifsad olmasına yol açtı. Faiz, içki, zina, kumar gibi bütün haramlar devlet eliyle mübah hale getirildi.

Batı medeniyeti, insanlık değerlerini ayaklar altına alırken, toplumsal olarak büyük bir buhran yaşıyor. İşte gelinen noktada, her gün yeni bir kaosun konuşulduğu Batı'da, ailenin iki temel direğinden biri olan erkek, eşi tarafından tasma takılıp, köpek diye gezdirilebiliyor.

“Köpeğimi Gezdiriyorum”

****Kanadalı kadının kocasına taktığı tasma ile yaptığı yürüyüş Cumartesi günü 21:00 civarında, sokağa çıkma yasağı devreye girdikten kısa süre sonra polis tarafından fark edildi. BBC'nin haberine göre kadın kendisini 'köpeğimi gezdiriyorum' sözleriyle savundu. Polisin cevabı ise 'tasma taktığınız bir insan serbest olan köpek gezdirmek' cevabını verdi.

Kanada medyası tasmalı çiftin evcil hayvanlar için getirilen muafiyeti kullandıklarını konusunda ısrarcı olduğunu yazdı. Sheerbrooke Polisi'nden Isabelle Gendron yaptığı açıklamada, "Çiftin polisle hiç işbirliği yapmadığını" belirtti. Köpek muafiyeti hakkı tanınmayan çifte bin 200 dolar para cezası yazıldı.