“Affedilmez” Dedik, Gereken Yapıldı Ama Yetmez!
15 Temmuz 2020

“Affedilmez” Dedik, Gereken Yapıldı Ama Yetmez!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya tarafından başlatılan sosyal medya çalışması kamuoyunda ses getirdi. Aralarında bakanların olduğu bazı devlet ricalinin de destek verdiği sosyal medya çalışması sonrasında Rasulullah’a hakaret eden “pislik” yakalandı. Peki bu gözaltı, Rasulullah’a, İslâmi değerlere hakaretin, aile kurumunun altını oyan cinsel sapkınlıkların sonunu getirecek mi?

Dün akşam saatlerinde LGBT'li sapkınların çatı örgütü, Peygamber efendimize ve İslâm’a sosyal medya üzerinden hakaret etmiş, Köklü Değişim Medya olarak da bu saldırılara tepkimizi “#RasulullahaHakaretAffedilmez” etiketi üzerinden vermiştik. Tüm duyarlı çevrelerin de katılımıyla Twitter gündeminde birinci sıraya oturan etiketimize Müslüman Türkiye halkı yoğun ilgi gösterdi ve bu başlık altında tepkilerini dile getirdiler.

Rasulullah efendimize hakaretin kabul edilemeyeceğini, hakareti yapanların bir an evvel hak ettiği cezayı alması gerektiğini ifade eden yazar, akademisyen ve hukukçuların yanı sıra devlet ricalinden önemli isimler de Rasulullah SallAllahu Aleyhi ve Sellem’e hakareti kınadı. Hatta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hakareti yapan kişiden “pislik” şeklinde bahsederek bu kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...

— Süleyman Soylu | Maske

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de yaptığı paylaşımla Rasulullah Efendimize dil uzatan “müfteri” için hesap verme vakti olduğunu ifade etti.

Peygamber Efendimize (sas) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti...

— Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul)

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği de konu hakkında bir açıklama yaparak söz konusu hakaretleri yapan şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını duyurdu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Twitter hesabından Peygamber efendimize hakaret içerikli paylaşım yapan şüphelinin tespitine yönelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, hesabın domain sahibi olduğu tespit edilen şüpheli şahıs (M.C.S), İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmıştır. Başsavcılık talimatları kapsamında, şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda (1) adet cep telefonu ve (1) adet bilgisayara el konulmuştur.

Konuyla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam etmektedir.”

Konu hakkında paylaşımlarda bulunan diğer devlet erkânından bazı isimlerin paylaşımları ise şu şekilde:

“Sen elbette üstün bir ahlâka sahipsin.”
(Kalem Suresi, 4. ayet)

Biz güzel ahlakı Peygamber Efendimizden öğrendik. Yolu yolumuzdur.#RasulullahaHakaretAffedilemez

— Fuat Oktay (@fuatoktay)

Peygamber efendimiz (S.A) rahmet elçisidir.
İnsanlığı yücelten İlahi mesajın tebliğcisidir.
İnsanlığın kurtuluşunun müjdecisidir.
Peygamberimize söylenen çirkin söz tüm yüce değerler ve insanlık adına affedilemez...#RasulullahaHakaretAffedilmez

— Ömer Çelik (@omerrcelik)

Salât-u selâm...
Tahiyyât-u ikrâm...
Her nevi ihtirâm...

O’na, âline, ashâbına, etbâına...

“Peygamber müminler için, kendi canlarından önceliklidir” (Ahzab-6)#RasulullahaHakaretAffedilmez

— Abdulkadir Özel (@AbdulkadirOzl)

Yüzyıllardır islama sancaktarlık yapan milletimiz ezeli ve ebedi önderimiz olan peygamber efendimize hakaret ettirmez, bu böyle biline... #RasulullahaHakaretAffedilmez

— Sinan Aksu (@sinanaksu)

Rahmet elçisi Peygamber Efendimize (S.A.V.) saldırmaya tenezzül eden karanlık ruhlu yaratıkları nefretle kınıyorum.

Bu ahlaksız zihniyete göz açtırmayacağız.
Bu ahlaksız zihniyeti yok etmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz...#RasulullahaHakaretAffedilmez pic.twitter.com/ls6Nn5hgUc

— Öznur Çalık

Bakanlar, milletvekilleri ve devletin yönetiminde bulunan birçok ismin yaptığı paylaşımlardan da anlaşılacağı üzere hiçbir Müslüman evladı, Rasulullah’a ve İslâm’ın değerlerine hakareti asla ve kat’a kabul edemez, etmiyor. Peki, tepki verilen bu hakaret içeren paylaşım sonrasında yapılanlar yeterli mi? Paylaşımı yapan sapığın gözaltına alınması, paylaşımın yapıldığı Twitter hesabının kapatılması yeterli mi? Tabii ki yeterli değil!

Sorulması gereken soru şu: Bu sapkınlar bu cesareti nereden alıyorlar?

Bu sorunun cevabını Köklü Değişim Medya’nın ısrarla altını çizdiği İstanbul Sözleşmesi, 6284 Sayılı Yasa, CEDAW, ETCEP gibi sözleşme, yasa ve projelerde aramak mümkün.

Yazar Sema Maraşlı da #RasulullahaHakaretAffedilmez etiketi ile yaptığı paylaşımda tam da bu konuya dikkat çekiyor ve bu sapkınların değerlerimize hakaret etmeye cüreti, İslâmi aile yapısını yok etmek üzere hazırlanmış bu Batılı yasa ve projelerden aldıklarını ifade ediyor:

LGBT dernekleri, bizim en değerlimiz olan Allah'ın Rasulüne hakaret etme cesaretini elbette İstanbul Sözleşmesi'nden alıyorlar.
İstanbul Sözleşmesi ve 6284 bir an evvel iptal edilmelidir. @RTErdogan @Akparti @MHP_Bilgi
#RasulullahaHakaretAffedilmez

— Sema Maraşlı (@Semamarasli)

Feministler her zaman LGBT yi desteklemiştir çünkü erkek düşmanı feministlerin çoğu eşcinseldir.
Feministler ve LGBT ler dinlere karşı olmuşlardır. Bilirler ki bütün ilahi dinlerde eşcinsellik lanetlenmiştir.
Peygambere kinleri bu yüzdendir.#RasulullahaHakaretAffedilmez https://t.co/674nnk5i28

— Sema Maraşlı (@Semamarasli)

Yapılması gereken…

Bir tarafta Rasulullah’a hakareti kınayan, lanetleyen devlet ricali diğer tarafta ise İstanbul Sözleşmesi, 6284 Sayılı Yasa, CEDAW, ETCEP gibi sözleşme, yasa ve projeler…

Hatırlanacağı üzere; iftiralarla Rasulullah’a saldıran sapkın güruhun her sene yürüyüşlerde ve daha başka platformlarda Kur’an-ı Kerim ayetleri ile alenen dalga geçmeleri ve hakaret etmeleri cezasız bırakılmıştı. İstanbul Sözleşmesi ile LGBTİ gibi sapkın

Okullarda cinsiyetsizleştirme eğitimlerinin verilmesini şart koşan ETCEP gibi projelerle çocukların zihniyetlerinin gayri İslâmi mefhumlarla zehirlenmeye çalışılmakta, 6284 Sayılı Yasa ile de İslâmi aile yapısının altı oyulmaktadır.

Bugün gelinen noktada; Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda ismi geçen yapı, İslâm dininin pedofiliyi savunduğu iftirası atarak, İslâm peygamberi Hz. Muhammed SallAllahu Aleyhi ve Sellem’e bu iftirayla suçlayarak hakaretlerde bulundu. Sürekli olarak paylaşımda bulunan sapkın oluşum, Peygamberimiz Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli bir karikatürü de sosyal medya üzerinden paylaştı.

İslâm dininin eşcinselliği yasaklaması ve buna karşı Müslümanlardaki bilinç, İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığın önündeki en büyük engel. Bunun kinini Peygambere hakaret ederek gösteren azgınlar gün geçtikçe saldırının dozunu artırıyor. İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığı topluma yavaş yavaş kabul ettirme yolunda özel şirketler ve resmî kurumlar çok sinsi çalışmalar yürütüyor.

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye. Hükümetin tanıdığı haklar sayesinde bu azgınlar çirkin çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Dolayısıyla öncelikli olarak yapılması gerekenler; LGBTİ gibi sapkın yapılanmaların tüm dernekleşme faaliyetlerine son verilmeli, İstanbul Sözleşmesi gibi sözleşmelerden hemen çıkılmalı, 6284 Sayılı Yasa gibi İslâm aile yapısına aykırılıklar içeren yasalar derhal kaldırılmalı, çocuklarımıza eşcinselliği aşılayan ETCEP gibi Batı destekli fasit projelere bir an evvel son verilmelidir. Aksi hâlde bu tür saldırı ve sapkınlıkların sonu gelmeyecektir.

___

#RasulullahaHakaretAffedilmez tag’ine destek veren diğer bazı isimler:

Allah ve tüm melekler Peygamber’e salavat ederler. Ey müminler siz de O’na çokça salavat ve selam ediniz#RasulullahaHakaretAffedilmez

— Yasin Aktay

Dinimize ve o dinin yüce peygamberi Fahri Kainat Efendimize (sav) hakaret edilmesine müsaade etmeyeceğiz#RasulullahaHakaretAffedilmez pic.twitter.com/JN0KhmStQ4

— mustafarmagan (@mustafarmagan)

Şeytan’ın en çok nefret ettiği insan, hiç kuşkusuz Rasûlullah(sâllallâhu aleyhi vesellem)’dir.
...#RasulullahaHakaretAffedilmez

— Dursun Ali Erzincanlı (@dalierzincanli)

Benim peygamberime saygı duymayan türediler, sapkınlıklarına saygı duymamı istiyor benden!
*
Hadi ordan#RasulullahaHakaretAffedilmez

— yusuf kaplan (@yenisafakwriter)

Cinsi sapık olduğunu da ilan eden bu aşağılık yaratık, müminlerin canlarından aziz bildikleri Resulü'ne saldırıyor.
Tercihiniz Charlie Hebdolaşmaksa er geç Charlie Hebdo'nun akibetine uğrarsınız!
#RasulullahaHakaretAffedilmezhttps://t.co/wVQQVAeg1V

— Rıdvan Kaya (@RidvanKaya_)