İslam’ın Muhafızı Yok: Meclis’te İslam’a Hakaret!
04 Şubat 2022

İslam’ın Muhafızı Yok: Meclis’te İslam’a Hakaret!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

HDP’li vekil Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsünden alenen İslam’a hakaret etti. HDP vekili Oya Ersoy, tatbik edilen laik kapitalist demokratik nizamın bozukluğundan kaynaklanan çirkinlikleri, bir asırdır hükümleri uygulanmayan İslam’ı suçlayarak örtmeye çalıştı. Daha önce de CHP’li Özgür Özel, İslam’a hakaret etmişti.

HDP vekili Oya Ersoy, TBMM'de yaptığı konuşmada, İslam’ı hedef aldı. 20 yıllık iktidarında laik demokratik nizamı tatbik eden AK Parti’yi eleştiren Ersoy, “Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 yıl önceki dini toplum ilişkilerini ve 2 bin 500 yıl önceki Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir. Kindar ve dindar nesli yaratma ucubeliğidir” ifadeleriyle alenen İslam’a hakaret etti. İlişkili oldukları komünist terör örgütün ideolojik propagandalarını andıran konuşmasında Ersoy, Rasulullah (s.a.v.)’in tebliğ ettiği İslam’a gerici diyerek saldırdı.

İslam öncesi cahiliyye toplumunda görülen zina, fuhuş, kumar, alkol, faiz gibi her türlü azgınlığı meşru gören laik demokratik nizam, asıl gericilik mahsülü iken Batı’da mayalanmış sözleri ezberleyen papağanlar bir asırdır Müslümanların dinine, giyimine, ahlakına sömürgeci kafir efendileri gibi saldırmayı sürdürüyorlar.

TBMM Başkanvekili, İslam’a açıkça hakaret eden Ersoy'un sözleri için tutanakları inceleyeceğini söyledi. Daha önce de CHP’li Özgür Özel, İslam’a hakaret etmişti. Allah’a, İslam’a ve Müslümanlara hakaretin laik demokratik nizamda elle tutulur bir cezası olmadığı için İslam düşmanları bu hususta cesur ve hadsiz saldırılara girişebiliyor.

Bir asırdır muhafızı, kalkanı, Hilafeti olmayan İslam, dünyanın her yerinde saldırı ve hakarete uğruyor.