Şanlıurfalı Müslümanlardan “İslâmi Değişim” Konferansına Yoğun İlgi
16 Nisan 2019

Şanlıurfalı Müslümanlardan “İslâmi Değişim” Konferansına Yoğun İlgi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilciliği tarafından düzenlenen “İslâmi Değişimin Neresindeyiz?” başlıklı konferansta İlahiyatçı-Yazar Abdullah İmamoğlu konuştu.

Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilciliği tarafından Pazar günü düzenlenen konferansın sunuculuğunu Remzi Özoruç’un yaptı. İmam-Hatip Mustafa Çiftçi tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Köklü Değişim Dergisi Şanlıurfa Temsilcisi İlahiyatçı-Yazar Sait Doğan açış ve selamlama konuşması ile devam eden konferansta İlahiyatçı-Yazar Abdullah İmamoğlu “İslâmi Değişimin Neresindeyiz?” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. İmamoğlu, İslâmi değişimin geçmişte nasıl olduğunu ve yeniden nasıl olacağını anlattığı konuşması sık sık tekbirlerle kesildi.

Abdullah İmamoğlu konuşmasının devamında, “Gerçek değişimin ancak İslâm’ın yönetim nizamı olan Râşidî Hilâfet ile olabileceğini” ifade etti. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ve Şanlıurfa halkının yoğun ilgi gösterdiği konferans Köklü Değişim Dergisi Yazarı Cahit Toprak tarafından yapılan dua ile sona erdi.